Skyhill Black Mist komt ook naar Switch

Klabater en Mandragora hebben Skyhill: Black Mist aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game is een direct vervolg op Skyhill, de roguelike RPG uit 2019 waarin je monsters moest bevechten in een hotel nadat WW3 op de wereld is uitgebroken. Dit vervolg staat gepland voor volgende week 27 augustus. De pc-versie is al uit, daar had ik halverwege dit jaar al over geschreven.

Nadat jij in een appartementencomplex bent gaan wonen, gebouwd door niemand minder dan Skyhill, inc. -een bedrijf dat de hele stad in zijn greep heeft-, word jouw leven al gauw een levende nachtmerrie. Jouw dochter wordt gekidnapt, monsters overspoelen de stad en nemen het gebouw over en gek geworden mensen willen jouw ingewanden maar al te graag aan de buitenkant zien. Deze ellende schijnt allemaal te gebeuren door een mysterieuze, zwarte mist. Om het nog vervelender te maken: de klok tikt, jij bent al geïnfecteerd en moet naast al deze ellende ook nog eens een geneesmiddel zien te vinden.

SKYHILL: Black Mist gameplay trailer

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie