Rockgod Slash maakt horrorline-up Slasher Films bekend

Slash - Slasher FilmsEind vorig jaar kondigde Slash (Saul Hudson) zijn filmmaatschappij Slasher Films aan, waarbij hij de stijl van de horrorfilms uit de jaren ’70 en ’80 terug wil brengen op het witte doek. Afgelopen week maakte Slash tijdens het Sundance Film Festival in Utah de eerste vier producties bekend. Nothing to Fear, Wake the Dead, Theorem en The Other Kingdom.

De eerste film wordt een horrorthriller, Nothing to Fear volgt een jonge familie dat verhuisd naar het roerige Kansas. Daar ontdekken de tweelingzusters in het gezin bij toeval één van de Hellepoorten. De film geschreven door Jonathan W.C. Mills zal deze zomer in Louisiana worden opgenomen.

Ook de comic Wake The Dead van Steve Niles (30 days of night) zal bij Slasher Films zijn tocht maken naar het witte doek. Het verhaal is te omschrijven als een moderne versie van de klassieker Frankenstein en zal geregisseerd worden door Jay Russel.

Het script van Theorem komt van Vincenzo Natali, de regisseur van de intelligente horrorfilm Splice. Een onderzoeker bestudeert een eeuwenoud artefact, maar tot zijn grote schrik blijkt het echter geen aardsobject, maar de sleutel om de Hellepoort te openen…

The Other Kingdom vindt plaats in een ziekenhuis waar men met man en macht een epidimie de kop probeert in te drukken. Het is alleen geen griep, maar een pandemie dat iedereen transformeert in paranormale moordende wilden. Het verhaal wordt geschreven en geregisseerd door Philip Eisner.

Vier totaal verschillende films, vier interessante omschrijvingen, maar geen enkele slasher? Nee, Slash liet weten dat hij eigenlijk helemaal geen interesse heeft in slashers…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Interessante omschrijvingen idd. Ik ben benieuwd 🙂

Michiel
Michiel
12 jaren geleden

Weinig Slash, maar klinkt allemaal wel leuk 😀 Moeten we maar eens in de gaten houden!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x