Rockgod Slash maakt horrorline-up Slasher Films bekend

Slash - Slasher FilmsEind vorig jaar kondigde Slash (Saul Hudson) zijn filmmaatschappij Slasher Films aan, waarbij hij de stijl van de horrorfilms uit de jaren ’70 en ’80 terug wil brengen op het witte doek. Afgelopen week maakte Slash tijdens het Sundance Film Festival in Utah de eerste vier producties bekend. Nothing to Fear, Wake the Dead, Theorem en The Other Kingdom.

De eerste film wordt een horrorthriller, Nothing to Fear volgt een jonge familie dat verhuisd naar het roerige Kansas. Daar ontdekken de tweelingzusters in het gezin bij toeval één van de Hellepoorten. De film geschreven door Jonathan W.C. Mills zal deze zomer in Louisiana worden opgenomen.

Ook de comic Wake The Dead van Steve Niles (30 days of night) zal bij Slasher Films zijn tocht maken naar het witte doek. Het verhaal is te omschrijven als een moderne versie van de klassieker Frankenstein en zal geregisseerd worden door Jay Russel.

Het script van Theorem komt van Vincenzo Natali, de regisseur van de intelligente horrorfilm Splice. Een onderzoeker bestudeert een eeuwenoud artefact, maar tot zijn grote schrik blijkt het echter geen aardsobject, maar de sleutel om de Hellepoort te openen…

The Other Kingdom vindt plaats in een ziekenhuis waar men met man en macht een epidimie de kop probeert in te drukken. Het is alleen geen griep, maar een pandemie dat iedereen transformeert in paranormale moordende wilden. Het verhaal wordt geschreven en geregisseerd door Philip Eisner.

Vier totaal verschillende films, vier interessante omschrijvingen, maar geen enkele slasher? Nee, Slash liet weten dat hij eigenlijk helemaal geen interesse heeft in slashers…

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Rockgod Slash maakt horrorline-up Slasher Films bekend”

Plaats een reactie