Eerste castleden horrorfilm Sneekweek bekend

Update 21-01-2016: Lees hier de recensie van Sneekweek.

sneekweek-lammers-velden-langelaar
In augustus, tijdens de Sneekweek, starten de opnames van de horrorfilm ‘Sneekweek‘. Sanne Langelaar, Marly van der Velden en Frank Lammers spelen rollen in deze bioscoopfilm. De rest van de cast wordt volgende week bekend gemaakt.

Met deze film maakt Martijn Heijne als regisseur zijn speelfilmdebuut. Na zijn afstuderen deed hij veel ervaring op als regisseur van commercials, het regisseren van tv-series Love Hurts en Lesbos, als second unit director van Johan Nijenhuis bij de film Bennie Stout en als assistent van Roel Reiné bij zijn Amerikaanse film Death Race Inferno.

Het verhaal van Sneekweek

Zes bevriende studenten -3 meiden, 3 jongens- komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertonen, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie …

Interessant artikel?

1 gedachte over “Eerste castleden horrorfilm Sneekweek bekend”

Plaats een reactie