Speciale covers voor 15e verjaardag The Walking Dead

Terwijl we het met regelmaat hebben over Telltale’s game en de AMC/FOX series, zouden we bijna vergeten dat The Walking Dead geboren is als comic en volgend jaar 15 jaar bestaat!

In 2003 schrijft Robert Kirkman en tekent Tony Moore die eerste The Walking Dead comic waarin Rick Grimes na maanden in een coma te hebben gelegen bijkomt in een compleet verlaten ziekenhuis. Hoewel verlaten… hij wordt binnen de kortste keren aangevallen door een paar kwijlende idioten. Tot op heden komt er iedere maand een nieuwe editie uit.

Op 3 januari komt de 175ste comic uit van The Walking Dead en is meteen het begin van een nieuw hoofdstuk: “New World Order”. De bekende personages krijgen te maken met nieuwe vrienden, nieuwe vijanden, nieuwe gevaren en een nieuwe wereldmacht.

Bill Sienkiewicz tekent voor dit jubileum een reeks van speciale covers, in januari staat Rick Grimes op de cover en in februari volgt Michonne.

Ook zeker interessant is deze 20 minuten durende docu over de comics ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum:
https://denachtvlinders.nl/2013/walking-dead-decade-of-dead-docu/

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x