Speciale horrorgames-editie ‘Ridders van de Retro Tafel’-podcast vanaf vandaag te luisteren

Onlangs was ik als afgevaardigde van het duistere land der Nachtvlinders te gast op de supertoffe podcast Ridders van de Retro Tafel. Deze speciale ‘queeste’ van de podcast stond volledig in het teken van horrorgames en horror in games, twee soortgelijke maar toch ook totaal verschillende dingen. Gespreksonderwerpen gaan onder andere over wat horrorgames nou precies met ons doen, waarom we het zo leuk vinden om enge dingen te spelen en natuurlijk wat onze favoriete titels binnen het genre zijn.

Ridders van de Retro Tafel is de creatie van Peter Scheffer; ondernemer, drumdocent en mega gameverzamelaar. Op zijn website Retrogamepapa blogt Peter over alles wat hem bezighoudt als creatieve duizendpoot, met (retro) games natuurlijk vaak in de spotlight.

Het was een superleuke ervaring om aan te sluiten aan de ‘retro tafel’. De podcast kun je vanaf vandaag hier beluisteren en tevens ook op o.a. Apple Podcast, Spotify en Google Podcasts.

Click here to display content from channels.podcastfeed.nl

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x