The Nun, The Conjuring 2 krijgt ook een spinoff

The Conjuring 2 draait net een week in de bioscopen en blijkt een grote hit, het vervolg is volgens sommigen zelfs beter als deel 1! De originele The Conjuring kreeg een spinoff in de vorm van Annabelle, geregisseerd door John R. Leonetti. En ook The Conjuring 2 volgt dat traject, het demonische wezen uit deze horrorfilm zal haar eigen film krijgen met de (werk)titel The Nun.

Het scenario zal worden geschreven door David Leslie Johnson, Chad en Carey Hayes. James Wan, de regisseur van de twee Conjuring-films, zal samen met Peter Safran zich ontfermen over de productie. De regisseur en hoofdrolspelers zijn op dit moment nog niet bekend.
The Nun - The Conjuring 2
Gezien de successen van The Conjuring 1 en 2, verwacht ik ook dat er binnenkort The Conjuring 3 wordt aangekondigd.
Zien jullie liever een nieuwe film met Ed en Lorraine Warren of kijken jullie uit naar de spinoff?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “The Nun, The Conjuring 2 krijgt ook een spinoff”

  1. Liever geen nieuwe film 😛 Ik heb het eerste deel niet gezien, maar wel Annabelle en dat vind ik een slechte film. Conjuring 2 vorige week gezien en die vind ik wel oké, maar dat dit soort films een bioscoopsucces wordt heeft niks te maken met kwaliteit. Voor de meeste bioscoopbezoekers is een standaard “recept” prima om de bios tevreden te verlaten, dus de meeste van die films brengen inderdaad geld in het laatje. Uiteraard gun ik iedereen zijn of haar eigen plezier, dus laat de filmstudio’s maar lekker sequels, prequels en spin offs uitpoepen 😛

    Beantwoorden

Plaats een reactie