Spiral: Chris Rock en Samuel L. Jackson in trailer nieuwe Saw-film

Op 14 mei gaat de nieuwe SAW-film in première en door deze trailer weten we dat de horrorfilm de titel Spiral met de subtitel from the book of Saw krijgt.

Spiral: Saw (2021 Movie) Teaser Trailer – Chris Rock, Samuel L. Jackson

In de trailer gaan agenten Marv Boswick (Dan Petronijevic) en Zeke Banks (Chris Rock) op gruwelijke crime scene af. Al snel wordt duidelijk dat het niet bij één geval blijft en dat voornamelijk politie-agenten het doelwit blijken te zijn. Aan rechercheur Marcus (Samuel L. Jackson) om de zaak op te lossen.

You want to play games, motherfucker?

De film is geregisseerd door Darren Lynn Bousman, het script komt uit handen van Chris Rock in samenwerking met Jigsaw-scenaristen Pete Goldfinger en Josh Stolberg. Naast Chris Rock, Samuel L. Jackson en Dan Petronijevic zijn er ook rollen voor Marisol Nichols, Max Minghella, Zoie Palmer, Nazneen Contractor en Morgan David Jones.

Heb jij zin in een nieuwe SAW-film? Spiral: from the book of Saw draait vanaf 14 mei in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

7 gedachten over “Spiral: Chris Rock en Samuel L. Jackson in trailer nieuwe Saw-film”

 1. Ik ben ergens in de SAW-reeks afgehaakt, maar dit is misschien wel weer een interessante film. Samuel L. Jackson is in ieder geval altijd genieten 😀

  Beantwoorden
 2. Ben een enorme liefhebber van de SAW franchise, mooi hoe de twist aan het eind van de films je compleet overdondert. Deze film lijkt me absoluut de moeite waard zeker met Chris Rock en Samuel L Jackson in de hoofdrollen.

  Beantwoorden
 3. Deze video is ook interessant om te kijken:

  Click here to display content from YouTube.
  Learn more in YouTube’s privacy policy.

  Beantwoorden
 4. Een Zwarte Jigsaw misschien? Dat zou verdorie eens tijd worden. En de volgende Saw dan graag een vrouw.
  Vervolgens kunnen nog een Aziaat, een Arabier en een Aboriginal de rol spelen. En zo kunnen we nog wel een paar jaar voort met dit uitgemolken verhaal 🙂

  Nee, als ik eerlijk ben zit ik niet echt meer op weer een Saw te wachten. Met Jigsaw vond ik het wel welletjes.
  Tijd voor wat nieuws!

  Beantwoorden
  • De originele Saw saga vind ik leuk en erg vet om terug te kijken. Jigsaw is de verder uitgewrongen melkkoe in de Swe franchise. Deze Saw ga ik niet in de bios kijken.

   Beantwoorden

Plaats een reactie