Spookhuis ‘Dutch Horror House’ opent ook deze Halloween

dutch-horror-house-2013Vorig jaar opende het ‘Dutch Horror House’ voor het eerst haar deuren in Arnhem. Na een succesvolle eerste editie heeft men besloten om ook dit jaar weer een spookhuis te ontwerpen. Het ‘Dutch Horror House’ is geen klassiek spookhuis waar je van A naar B doorheen loopt, het is een interactief evenement en in die zin bijna beter te omschrijven als een interactief spookhuistheaterstuk. De tweede editie krijgt de naam “Mysterious Storage” en speelt zich af in het jaar 1348, het jaar dat de pest vele slachtoffers maakte.

Vanaf Halloween, 31 oktober, tot en met 10 november is het spookhuis in het centrum van Arnhem te bezoeken. De show van ongeveer 40 minuten start om het uur. Kaarten kosten €17,50 en moeten vooraf online of bij de Primera-winkels aangeschaft worden.

Dutch Horror House "Mysterious Storage" Official Teaser

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henk
henk
9 jaren geleden

Lijkt me apart dat dit door gaat. In 2012 riepen ze dat ze failliet waren en de rekeningen niet konden betalen. Organisator verdwijnt van de aardbodem en laat alle rekeningen open staan.

Zal een interessante worden als hij zijn hoofd daar weer laat zien, denk dat een hoop mensen nog een appeltje met hem te schillen hebben

'tZusje
'tZusje
9 jaren geleden

Ik ga er vanavond heen.. En ben superbenieuwd hoe het zal zijn. Volgens mij schijt je bijna in je broek als je door die storage heen loopt haha

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x