Ssst! Weest stil en kijk de gloednieuwe trailer van A Quiet Place: Day One

Paramount Pictures heeft zojuist de gloednieuwe trailer vrijgegeven van A Quiet Place: Day One. Ga er maar eens goed voor zitten, dit belooft weer een bloedstollende achtbaanrit te worden. Alleen dit keer zonder John Krasinski. Dit deel is een spin off en de beste man is zelf druk bezig met A Quiet Place III. Ditmaal brengt regisseur Michael Sarnoski ons terug naar Dag Een. Hoe Het Allemaal Kon Gebeuren.

A Quiet Place: Day One

Weet je nog, die takkebeesten-uit-de-ruimte? Death Angels. Nergens goed voor, behalve dan twee onwijs spannende films. Van die blinde moordmachines uit een ander zonnestelsel die je twee keer ruim twee uur op het puntje van je stoel lieten zitten. Je durfde niet eens je hand in de te hard krakende zak chips te doen, zo spannend. Ondertussen volgen we de familie Abbott die -zo goed en kwaad als het maar kan- geruisloos door het leven gaat. In deel een leren we de omstandigheden kennen, in deel twee zien we meer over de situatie nadat de mensheid de omstandigheid misschien wel de baas kan zijn en nu gaan we dus terug naar het begin: A Quiet Place: Day One.

In de film spelen Lupita Nyong’o (Us) als Sam, Joseph Quinn (Stranger Things) als Eric, Alex Wolff (Hereditary), Djimon Hounsou en Denis O’Hare. De spinoff van A Quiet Place verschijnt op 27 juni in de Nederlandse bioscopen. Ook wordt er nog hard gewerkt aan A Quiet Place III, dat deel komt waarschijnlijk pas in 2025 uit.

A Quiet Place: Day One - Officiële trailer

Heb jij de eerste twee delen gezien en wat vond je ervan? Vooral het eerste deel had wat mij betreft een paar rimpeltjes op het anders zo strakke water, maar ik heb me er prima mee vermaakt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Ssst! Weest stil en kijk de gloednieuwe trailer van A Quiet Place: Day One”

Plaats een reactie