Halloween Parade afsluiter Thrillerfestival Zoetermeer

Halloween Parade ZoetermeerVrijdagavond 30 oktober vindt er een grote Halloween Parade plaats in het centrum van Zoetermeer. De Stadshart Zoetermeer Halloween Parade is het event om naar te komen kijken. Maar het is ook voor mummies, dracula’s, vampieren, heksen, enge clowns, zombies, creepy demonen, frankensteins, bloedende patiënten, monster dokters, mummies en nog veel meer die mee willen doen. Het wordt een prachtige parade waarin ook een twintigtal Deviant Mutant Vehicles meerijden; verminkte & omgebouwde voertuigen. A must see voor het gehele gezin, dus noteer alvast vrijdagavond 30 oktober 2015, aanvang 19.30 uur in je agenda!

Wil je zelf meelopen, dan kun je je via de website aanmelden. Tijdens de Stadshart Halloween Parade zal er jurybeoordeling plaatsvinden voor de mooiste, gekste, en meest originele Halloween Parade meelopers en voertuigen. Je kunt prijzen winnen in diverse categorieën. Zorg dus voor veel creativiteit in je outfit en/of voertuig!

Voor de liefhebbers: Vrijdagavond is het ook koopavond in Zoetermeer en zijn niet alleen de winkels in Halloween-stijl gekleed, ook zijn er extra kortingen tussen 20:00 en 22:00u.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Thrillerfestival

De Halloween Parade is de afsluiting van het 7e Thrillerfestival. Van 25 t/m 30 oktober staat Zoetermeer in het teken van het spannende verhaal in al haar soorten en maten. Toneel, film, musical, literatuur, tentoonstellingen, lezingen, workshops, en veel meer. Zo is bijvoorbeeld het toneelstuk ‘Horror’ van Jakop Ahlbom te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie