Massive Multiplayer Zombiegame komt op stoom

state-of-decay

In de begin dagen van De Nachtvlinders schreven we over Undead Labs, een nieuw bedrijf van veteranen uit de MMO-sector in Seattle dat wilde werken aan een Massive Multiplayer Online Zombie Game (MMOZ). Vandaag wordt het eerste resultaat dan vrijgegeven als single player op het gamesplatform Steam en draagt de naam State of Decay. In een kleine release konden spelers de game al testen, nu is Undead Labs confident genoeg om de volledige game vrij te geven.

Het einde is hier. Het leven is naar de klote door de moeder aller zombie-uitbraken. Je zult moeten zien te overleven door samen met andere spelers te herbouwen in de open wereld van deze 3rd person actiegame. Zoek een onderduiken, bouw je basis en plan invallen voor het verzamelen van voedsel en munitie, ook het redden van andere speelbare overlevenden is van belang. De wereld van State of Decay blijft veranderen en reageert op alle keuzes van de spelers… de dreiging van een zombie-aanval zal in geen geval ooit afnemen.

State of Decay is nog niet de MMOZ welke Undead Labs uiteindelijk wil lanceren, dit is het zogenoemde Class 3-project. Wanneer Undead Labs aan Class 4 (de MMOZ) begint hangt gedeeltelijk af van het succes en de lessen van ‘State of Decay’.

Het spel kost 18,99 en is te verkrijgen op Steam

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kr1z
Kr1z
10 jaren geleden

Eh, zover ik weet is State of Decay een Single Player spelletje, geen Massive Multiplayer Online Zombie Game.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x