Steam winter sale in volle gang

De winter is in volle gang en dat betekent ook weer een nieuwe Steam-uitverkoop. De Steam winter sale is in volle gang. Het lijkt nog maar als de dag van gisteren dat ik mijn vorige Steam-uitverkoop-artikel schreef, maar hier zijn we al weer. Een nieuw seizoen, tijd om grote schoonmaak te houden en de spellen af te prijzen, moet Gabe Newell gedacht hebben. Er is ontzettend veel aanbod, maar uiteraard heb ik de horrorspellen voor je uitgezocht. Lees gauw verder of er iets voor jouw gading tussen zit.

Of je nou van de Gotische horror-rpg Diablo 4 houdt of liever met 3 van je vrienden spoken gaat jagen in Phasmophobia, er is voor elk wat wils. Ben je een beetje masochistisch ingesteld? Kijk dan naar de aanbieding van Elden Ring. Daar ga je sneller dood dan je lief is. Lords of the Fallen is ook een rete-moeilijk spel. Verdwaal je liever in een bos vol creepy zombies, dan is het vervolg op het redelijk succesvolle The Forest; Sons of the Forest misschien wat voor jou. Die kun je ook in VR spelen, als het allemaal nog niet eng genoeg is. Was je aan het wachten op een prijsdaling van Mortal Kombat 1? Grijp je kans en Get Over Here!

Mortal Kombat 1-de DLC-vechters

De aanbiedingen van de Steam winter sale

Zoals ik al stelde; er is voor elk wat wils. Het einde van het jaar betekent top 5-lijstjes, maar misschien ook een eindejaarsbonus van je werk. Dus brandt het geld in je zakken, kijk dan gauw hieronder wat de aanbiedingen zijn. Uiteraard is dit maar een greep uit het assortiment, kijk op de site van Steam voor het volledige aanbod. De aanbiedingen zijn geldig van 21 december tot en met 4 januari.

Sons of the Forest - Official Gameplay Trailer
Sons of the Forest

Zit er iets bij waar je op zat te wachten? Word je overspoelt met e-mailtjes van Steam dat een item uit je verlanglijst in de aanbieding is? Bij mij wel in ieder geval. Naast alle aanbiedingen kun je ook stemmen op ja favoriete game van dit jaar. Heb je dat nog niet gedaan? Doe dit dan snel via de Steamawards-site en verdien die felbegeerde sticker!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Steam winter sale in volle gang”

Plaats een reactie