Nieuw Boek Stephen King ‘Eenmalige Zonde’ in februari

Het boek Aardedonker Zonder Sterren van Stephen King is nog maar net te koop (lees binnenkort onze recensie) of een nieuw boek van de schrijver is alweer in aantocht. Het gaat om een kleine King voor een klein prijsje: €9,95

Een bejaarde, invalide predikant voelt dat zijn einde nadert. Op een dag roept hij de vrouw die hem verzorgd bij zich en vertelt haar van zijn verlangen: nadat hij jaren deugdzaamheid heeft gepredikt en zijn kudde voor dwalingen heeft proberen te behoeden, wil hij nu zelf wel eens ervaren hoe het is om te zondigen.

eenmalige zonde - stephen kingHij biedt haar 200.000 dollar om in zijn naam een zonde te begaan. En de belastingdienst hoeft van niets te weten. De vrouw kan het geld goed gebruiken. Als zij haar patiënt helpt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn…

In februari komt het boek Eenmalige Zonde uit, een vertaling van Morality uit 2009 en het bevat als bonusverhaal Blockade Billy.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Klinkt weer interessant. Daarnaast zal ik mijn lijstje voor Sinterklaas nog even aanvullen met ‘Aardedonker Zonder Sterren’…. (-;

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Het kwam me al bekend voor, maar ’t is dus Mortality, wat weer een bonusverhaal van Blockade Billy was. Voor de Nederlandse vertaling is het dus omgedraaid?

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Sjors

Ja, weet ik. Die heb ik gekocht (de Engelse) en daar staat achterin als bonusverhaal Mortality. Ik ken geen ander honkbalverhaal van King (ik heb bijna niets van ‘m gelezen).

minischaapje
minischaapje
12 jaren geleden

iemand die weet of het een mooi boek is? heb em laatst zien liggen en met mn stomme hoofd nog niet gekocht (slecht voor een SK verzamelaar :P)

Fruster
Fruster
6 jaren geleden

What is this?

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x