Nieuw Boek Stephen King ‘Eenmalige Zonde’ in februari

Het boek Aardedonker Zonder Sterren van Stephen King is nog maar net te koop (lees binnenkort onze recensie) of een nieuw boek van de schrijver is alweer in aantocht. Het gaat om een kleine King voor een klein prijsje: €9,95

Een bejaarde, invalide predikant voelt dat zijn einde nadert. Op een dag roept hij de vrouw die hem verzorgd bij zich en vertelt haar van zijn verlangen: nadat hij jaren deugdzaamheid heeft gepredikt en zijn kudde voor dwalingen heeft proberen te behoeden, wil hij nu zelf wel eens ervaren hoe het is om te zondigen.

eenmalige zonde - stephen kingHij biedt haar 200.000 dollar om in zijn naam een zonde te begaan. En de belastingdienst hoeft van niets te weten. De vrouw kan het geld goed gebruiken. Als zij haar patiënt helpt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn…

In februari komt het boek Eenmalige Zonde uit, een vertaling van Morality uit 2009 en het bevat als bonusverhaal Blockade Billy.

Interessant artikel?

7 gedachten over “Nieuw Boek Stephen King ‘Eenmalige Zonde’ in februari”

  1. Het kwam me al bekend voor, maar ’t is dus Mortality, wat weer een bonusverhaal van Blockade Billy was. Voor de Nederlandse vertaling is het dus omgedraaid?

    Beantwoorden
  2. iemand die weet of het een mooi boek is? heb em laatst zien liggen en met mn stomme hoofd nog niet gekocht (slecht voor een SK verzamelaar :P)

    Beantwoorden

Plaats een reactie