Stephen King’s IT nu op Blu-ray

Precies 27 jaar na de release van de eerste verfilming van IT in 1990 hield het ijzingwekkend spannende verhaal over een groepje tieners wat het gevecht aangaat met de moordende clown Pennywise, opnieuw bijna 1 miljoen Nederlandse bioscoopbezoekers in hun macht. Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) is te zien als het titulaire personage naast een ensemble van jonge acteurs, waaronder Jaeden Lieberher (Midnight Special), Finn Wolfhard (Stranger Things), Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Glazer en Jackson Robert Scott als Georgie Denbrough.

IT is geregisseerd door Andy Muschietti, die tevens de regie op zich nam voor Mama uit 2013, en dit opnieuw zal doen voor IT: Chapter Two, het vervolg op IT dat gepland staat voor een release in 2019.

Sinds vandaag is IT te koop op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD Blu-ray!

Het meesterwerk van Stephen King is terug voor een nieuwe generatie horrorliefhebbers. Zeven jonge vrienden gaan de strijd aan met een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen dat al eeuwen hun stadje teistert. IT noemt zichzelf Pennywise the Dancing Clown en neemt de gedaante aan van jouw vreselijkste angstbeeld. Alleen door samen te werken kunnen de kinderen IT trotseren.

IT zal beschikbaar in drie fysieke uitvoeringen:
4K Ultra HD Blu-ray Combo Pack: de theatrical versie van IT op zowel Ultra HD Blu-ray disc in 4K HDR, alsook een Blu-ray disc
Blu-ray: de theatrical versie van IT in HD
DVD met theatrical versie van IT in SD

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie