Pet Sematary remake: Dead is better?

Een Indianengraf gebruiken om overledene terug te brengen is sinds geen goed idee. Geldt dat ook voor de remake van de film Pet Semantary?

Het boek van Stephen King stamt al uit 1983 en werd in 1989 met succes verfilmd, er werd zelfs een minder succesvol vervolg gemaakt.

Pet Sematary - Stephen King 
 
 
 
Nu worden bijna 30 jaar later er plannen gemaakt voor een remake van deze klassieker, het script zal worden geschreven door Matthew Greenburg, welke in 2007 nog het script schreef voor de verfilming van Kings korte verhaal 1408. Ook schreef hij voor Reign of Fire, Halloween H20 and The Prophecy II, dat zit wel goed dus. Maar of we blij moeten zijn met producer Lorenzo di Bonaventura van onder andere Transformers en G.I. Joe?

Sometimes, Dead is Better… of verdient de film toch een remake?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Pet Sematary remake: Dead is better?”

  1. nou ja ik vond het jongetje best wel goed.maar vergeet niet als je door een truck wordt aangereden dan heb je natuurlijk wel meer dan een litteken op je hoofd.destijds konden ze 2 jarige miko hughes natuurlijk niet zwaar schminken vanwege zijn leeftijd.misschien met technieken als cgi kunnen ze gage creed anders eruit laten zien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie