Stephen King-serie ‘The Stand’ nu in Nederland te zien

De nieuwe adaptatie van Stephen King’s The Stand is nu te zien in Nederland! De serie ging op 17 december al in première in Amerika via CBS All Access, maar is nu in Nederland via StarzPlay (via Amazon Prime en Apple TV) te streamen. The Stand bestaat uit negen afleveringen die wekelijks verkrijgbaar zijn.

King’s post-apocalyptische verhaal over een supervirus dat de wereld verwoest en de epische strijd tussen goed en kwaad die hierop volgt, komt natuurlijk erg dichtbij de huidige staat van de wereld. Gelukkig kunnen we er vertrouwen in vinden dat het dus nóg erger kan! In tegenstelling tot het boek en de miniserie uit 1994, worden de gebeurtenissen in deze adaptatie van The Stand deels in niet-chronologische volgorde verteld. Zo start het verhaal als het virus al losgebarsten is en een aantal van de overlevenden elkaar al tegen zijn gekomen, en wordt hun verleden door flashbacks verteld. Een frisse benadering voor een verhaal waar veel kijkers wellicht al bekend mee zijn. Wij hebben er zin in!

The Stand (2020) met o.a. Whoopi Goldberg en Alexander Skarsgard is nu te zien via StarzPlay bij Prime Video of Apple TV. Ga jij The Stand kijken, of hou jij het bij het boek of de eerdere serie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Stephen King-serie ‘The Stand’ nu in Nederland te zien”

  1. Ik heb de eerste drie afleveringen gezien en ik moet zeggen dat ik het nog niet echt heel spannend of bijzonder vind. Maar het boeit voldoende om ook de volgende aflevering te willen gaan kijken.
    Het is zo lang geleden dat ik het boek gelezen heb en de miniserie heb gezien dat het verhaal voor mij vrijwel nieuw is. Daarom is het zo jammer dat het mij nog niet echt pakt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie