Stephen King’s The Mist nu ook op Netflix

De tv-serie The Mist is vanaf 25 augustus te zien op Netflix. The Mist is een tiendelige tv-serie gebaseerd op het verhaal van Stephen King en vertaald naar een tv-serie door Christian Torpe.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

In een klein dorpje wordt een familie door een brute misdaad verscheurd. Terwijl ze proberen om te gaan met het verlies, snijdt een dikke, enge mist ze af van de rest van de wereld en zijn ze op elkaar aangewezen. Familie, vrienden en vijanden moeten samen de mysterieuze bedreigen zien te doorstaan. De druk op de geestelijke gesteldheid zorgt voor grote spanning en het verdwijnen van fatsoen.

The Mist werd eerder dit jaar uitgezonden op Spike.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Very Bloody Mary
6 jaren geleden

Wat een enorme afknapper is deze serie. Ik ben een groot fan van het verhaal, en de film is een van de beste King-verfilmingen (laten we eerlijk zijn, daar zijn er niet veel van). Deze serie voegt echt niets toe; de setting, de personages, de monsters, echt alles is anders, alleen de premise is hetzelfde. Stephen King gooit zijn naam te grabbel met dit soort producties.

Very Bloody Mary
6 jaren geleden

Nee, ze hadden King’s naam helemaal niet moeten noemen en geen mist moeten gebruiken, dan was het misschien wel interessant geweest. Nu schept het verwachtingen die het niet waarmaakt.

silvia
silvia
6 jaren geleden

Zoooooo ontzettend slecht geacteerd,echt heb me zitten ergeren.Waar halen ze de acteurs en vooral de actrices vandaan? Moeder en dochter??!! lijken wel zussen , volstrekt ongeloofwaardig,echt jammer.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x