Steun de Vlaamse zombie-comic ‘Virus: Endgame’ van Patrick Cornelis

Virus: Endgame is het vierde en finale deel van de Vlaamse zombie-comic Virus door tekenaar/schrijver Patrick Cornelis. Steun zijn Kickstarter-campagne om dit mogelijk te maken!

In 2017 stuitte ik tijdens de Rotterdam Comic Con op de Vlaamse comicartist Patrick Cornelis die daar zijn comic Virus stond te promoten. Ik heb toen geen moment getwijfeld en deze eerste Vlaamse zombie-comic direct gekocht, daar heb ik geen moment spijt van gehad!

Sinds die tijd heeft Cornelis nog twee delen in deze comicreeks geschreven, bracht samen met Tom Thys De Huivering 1 & 2 uit en in oktober verschijnt De Rode Ridder: De Toverspiegel opnieuw met tekeningen van zijn hand.

De zombie-reeks krijgt inmiddels zijn vierde en laatste deel: Virus Endgame. Hiervoor is Patrick Cornelis een kickstarter begonnen, waarbij ik direct vol vertrouwen €95 heb gedoneerd.

Click here to display content from Kickstarter.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Over zombiecomics Virus

Patrick Cornelis schrijft en tekent de serie Virus. De comics verschijnen in het Nederlandse, Engels en Frans. Het verhaal begint als volgt:
Een heksencult gebruikt een eeuwenoud magisch boek om andere werelden te verkennen op zoek naar meer kennis. Op één van die werelden gaat het volledig mis en wordt één van hen geïnfecteerd door een duistere entiteit. Terug op aarde infecteert de entiteit alles en iedereen rondom hen. De cult en het stadje waarin ze wonen wordt in een mum van tijd overspoeld door allesverslindende zombies.
Sebastian, de laatste overblijvende heks dwingt Will, die op de verkeerde plek op de verkeerde moment in het stadje aankomt, om de krachten van de heksencult over te nemen vooraleer de entiteit hen te pakken krijgt. Will, die voortaan door het leven gaat als Warlock, slaat op de vlucht met het boek en doolt enkele maanden doelloos rond. Hij stuit op een groep overlevers die aangevallen worden door een horde zombies en vindt een onverwachte bondgenoot.

Kan spoilervrij melden dat het verhaal aan het eind van deel 3 epische proporties heeft aangenomen.

Steun Virus Kickstarter en laat jezelf onthoofden!

Virus Endgame zal bestaan uit maarliefst 120 pagina’s en moet april 2020 verschijnen, een deel daarvan hangt af van het succes van de Kickstarter-campagne die afgelopen vrijdag is gelanceerd. Inmiddels staat de teller op €7000 van de benodigde €25.000.

Voor €15 kun je straks de hele reeks digitaal lezen en vanaf €22 krijg je fysiek examplaar van de comic. Heb je de reeks nog niet, dan raad ik aan om €60 euro te doneren en je zult alle delen als hardcopy ontvangen. Zelf ga ik voor de donatie van €95, daar ontvang je onder andere de comic Virus Endgame, Artbook ‘Monstober 2019‘ ism Robin Mies (68 pages) 2x unieke Virus Magic card playing sets en Sketchbook Virus (30 pages).
Wil je echt helemaal los gaan, dan kun je jezelf laten onthoofden! Jouw hoofd zal op een spies in de comic terechtkomen en je ontvangt deze tekening ook op een t-shirt!

Mocht de crowdfundingcampagne meer dan een succes zijn, dan krijgen alle backers vanaf €22 er nog 4 rewards bij:
– 5x A4-tekeningen (reproducties)
– Virus encyclopedia
– Virus CD
– Collectorsbox waar je alle 4 delen in kunt opbergen.

Met andere woorden, waar wacht je op, steun deze Vlaamse zombie-comic!
Volgens mij heb ik het hierboven genoemd, maar je kan bij de Kickstarter zelf kiezen of je de comic in het Engels of Nederlands wilt.

Click here to display content from Kickstarter.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Interessant artikel?

Plaats een reactie