Steve Niles en Damien Worm gaan door: The October Faction

octoberfactionDe samenwerking tussen Steve Niles (’30 days of night, Hellspawn’) en Damien Worm is ze zeer goed bevallen. Hun eerste project, ‘Monster & Madman‘, is nog maar net uitgegeven of ze komen met het nieuws dat komende herfst hun nieuwe project zal uitkomen, ‘The October Faction’.

In ‘The October Faction’ gaat het allemaal over de familie Allan, vooral over de hoofd van de familie, Fredrick Allan. Fredrick is een gepensioneerde monsterjager, die zijn hoogtijdagen in de jaren zeventig had. Hij geeft nu les over monsters en mythologie en verstopt zich voor zijn vijanden, die hij de laatste decennia heeft verzameld.

Maar Fredrick ontdekt nu ook hoe weinig hij over zijn familie weet. Tijdens de jaren van monsterjagen heeft Fredrick zijn vrouw aardig verwaarloost, waarna deze is nu ontpopt in een drugsverslaafde moordenaar, die moordt voor de kick. Fredricks kinderen leren hun vader nu eindelijk kennen, maar is hij wel hun echte vader?

Steven Niles kijkt er enorm naar uit om aan deze serie te werken. ‘The October Faction’ wordt een maandelijkse comicserie en moet het gevoel brengen alsof het elke maand Halloween is.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie