Steven Williams & James Cosmo naar Dutch Xmas Con

Steven Williams zou langskomen op het geannuleerde Bats, Bones & Dice. Nu dit evenement niet doorgaat is het goed nieuws te melden dat hij alsnog naar Nederland komt voor naar Utrecht verplaatste Dutch Xmas Con. Ook acteur James Cosmo zal naar het evenement op 17 en 18 december komen.
steven williams dutch xmas con
Steven Williams is een Amerikaans acteur, onder andere bekend als Rufus Turner in Supernatural, Virgil in The Leftovers, Agent X in The X-Files, Captain Adam Fuller in 21 Jump Street, Detective August Brooks in L.A. Heat, en Creighton Duke uit Jason Goes to Hell: the Final Friday. Daarnaast heet Steven een bijrol in The Blues Brothers als Trooper Mount.
Daarnaast speelde Steven verschillende gastrollen in series als MacGyver, Stargate SG-1, de originele A-Team en onlangs in de Minority Report serie.

James Cosmo maakte een naam voor zichzelf als de Schotse ’tough guy’, vaak met het nodige charisma op het scherm.
Buiten het Verenigd Koninkrijk is Cosmo vooral bekend als Angus MacLeod in Highlander, Campbell in Braveheart en Vadertje Kerst in de verfilming van The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe.
Tijdens zijn carrière heeft Cosmo rollen gespeeld in de veelgeprezen Trainspotting, The Last Legion, Troy en de korte sci-fi film 2081.
Tot voor kort speelde Cosmo de rol van Jeor Mormont, de Lord Commander van de Night’s Watch in de serie Game of Thrones.
james cosmo dutch xmas con
De Dutch X-Mas Con vindt 17 en 18 december plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Tickets zijn tot 15 oktober met early bird-korting te koop.

Interessant artikel?

Plaats een reactie