Stomping Ground: Er schuilt iets in het bos…

Misschien heb je het van de week wel ergens voorbij zien komen. Een dode walvis is gevonden midden in het Amazoneregenwoud. Dat is natuurlijk wel erg raar. Zo’n walvis is daar niet zomaar aangespoeld of iets dergelijks.
Er zijn dan gelijk ook mensen die schreeuwen dat het wel buitenaardse wezens moeten zijn geweest. Zucht. We willen zo graag iets bijzonders zien. Of daar dan in ieder geval een onderdeel van zijn. Er zijn namelijk nog steeds mensen die zeggen dat zij het monster van Loch Ness zien, terwijl dat meertje al zo vaak doorzocht is met netten en radarsystemen. Als men daar een vis vindt die ongeveer net zo groot is als een normale kat, is dat meteen bijzonder. Maar toch… Zo nu en dan ziet men weer iets in het water en is dat gelijk “het monster.”

In de Verenigde Staten kunnen zij er ook wat van. Daar worden al tientallen jaren melding gemaakt van een zogenaamde wildeman. Het is geen mens, maar het loopt wel rechtop. Het is geen aap, maar het is wel helemaal bedekt met haar. Daarnaast is die ook groter dan een gemiddeld persoon en kan hij wel drie meter groot worden. Oh ja, deze ‘wildeman’ heeft vanwege zijn omvang ook erg grote voeten. Vandaar zijn bijnaam: Bigfoot.

STOMPING GROUND (2016) | US Release Trailer

Er bestaan nu een aantal filmpjes waarbij wij ‘iets’ zien. Van een schim in het bos tot werkelijk een rechtop lopend persoon die wel erg veel lichaamshaar heeft voor een normaal mens. Al die filmpjes zijn overduidelijk fake. Er bestaat werkelijk geen bewijs voor het bestaan van deze zogenaamde primaatsoort. Maar het zou wel wat zijn zeg als die wel bestond.

In de film Stomping Ground reizen Ben en Annie naar North Carolina en gaan daar mee met een zogenaamde ‘Bigfoot hunt.’ Niet toevallig wordt deze gegeven door de ex van Annie, wat al genoeg spanning met zich meebrengt. Vervolgens vindt de groep een afgebeten vinger in het bos. Maar er gaan niet direct belletjes rinkelen dat het hier om een echte Bigfoot zou kunnen gaan. Maar hebben zij daarin wel gelijk?

Je kunt Stomping Ground nu zien op Horrify.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie