Stranger Things Experience op Utrecht Centraal en nieuwe trailer

Het derde seizoen van de 80s thriller Stranger Things komt op 4 juli op Netflix. Deze week verscheen een nieuwe trailer:

De serie is ook onverminderd populair in Nederland en daarom wordt er op Hoog Catherijne in Utrecht nu een zogenoemde Stranger Things experience geopend. Of nou ja, geopend…
Wat er precies in de experience afspeelt is nog niet bekend, want het is afgesloten voor publiek en de hele dag onder het toezicht van bewakers. Want alleen echte avonturiers mogen naar binnen.

Hoe werkt het? De code waarmee de deur naar de experience geopend kan worden, moet gevonden worden. Die 9-cijferige code is te vinden door een speurtocht over het internet, de televisie en de radio. Negen dagen lang, van 21 tot en met 29 juni, worden er puzzelstukjes vrijgegeven waarmee cijfers voor de code ontrafeld kunnen worden. Deze cijfers vormen opeenvolgend de code van de deur.

Snelheid wordt beloond! Degene die de code kraakt, krijgt toegang tot de experience. De snelste codekrakers kunnen bovendien nog een extra verrassing verwachten.
#ENTERHAWKINSLAB

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x