Stranger Things: Seizoen 2 Comic Con “Thriller” Trailer

Tijdens de San Diego Comic-con heeft Netflix de eerste trailer vrijgegeven van Stranger Things seizoen 2. Ook dit keer zit de serie vol met nostalgie, want extra wordt benadrukt door Michael Jackson’s Thriller met de stem van Vincent Price als soundtrack. Verder zien de de game Dragon’s Lair, Ghostbusters-verkleedkleding en een Lovecraftiaans monster opdoemen… Tijdens het panel in Hall H op de Comic-con werd ook duidelijk dat seizoen 2 een stuk donkerder zal worden. Dit seizoen zal bestaan uit 9 afleveringen. Oh, en Eleven keert terug.

Is het al Halloween? Stranger Things Seizoen 2 verschijnt op 27 oktober op Netflix

Datum onbekend, 1953: MK Ultra operatie start in Hawkins
Datum onbekend, 1979: Politiechef Jim Hopper komt terug naar Hawkins
6 november, 1983: Will Byers verdwijnt.
8 november, 1983: Barbara Holland verdwijnt.


Indiana, 1984. Ondanks de terugkeer van Will Byers uit de Upside Down zijn de inwoners van Hawkins nog steeds in de ban van de verschrikkelijke gebeurtenissen die een jaar eerder plaatsvonden. Alles lijkt aan de oppervlakte weer normaal, maar schijnt bedriegt. Er heerst een dreigende duisternis die niet veel goeds belooft voor alle overlevenden van het kleine stadje…

Seizoen 1 is te zien op Netflix, lees en kijk mijn recensie hier:
https://denachtvlinders.nl/2016/stranger-things-seizoen-1-netflix/

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x