Stripheld Archie ontmoet Predator

archiepredatorAmerika’s beroemdste tiener ontmoet de meest beroemde jager uit de ruimte

Predator heeft vaker tegenover beroemde figuren gestaan. Zijn meest beroemde tegenstander is wel Alien, maar hij heeft ook oog in oog gestaan met de Terminator, Judge Dredd en zelfs met Superman en Batman. Maar deze keer komt Predator terecht in een compleet andere wereld. De wereld van de tiener Archie en vrienden.

Voortbordurend op het succes van Archie meets the Punisher en Archie meets Kiss, ontmoet Archie nu de meest gevaarlijke jager van het hele universum. De co-directeur van Archie comics, Jon Goldwater, heeft enorm uitgekeken naar deze samenwerking met Dark Horse Comics. Hij is ook blij dat schrijver Alex de Campi (Lady Zorro, Smoke/Ashes) zal samenwerken met Archie-tekenaar Fernando Ruiz om deze hele serie te maken.

Archie en zijn vrienden zijn op weg naar Costa Rica om hun vakantie te vieren. Maar leuke spelletjes op het mooie strand worden algauw vervangen voor het meest gevaarlijke spel ter wereld. Wat is het dat de Predator zonodig deze tieners wilt vangen en beseffen deze onbezorgde tieners wel wat voor gevaar ze lopen voor het voorbij is?

Deel 1 van Archie meets Predator wordt verwacht in april 2015.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie