Uitgebreide Superbowl-trailer Dr. Strange in the Multiverse of Madness!

Dr. Strange in the Multiverse of Madness
poster Dr. Strange zijn 2e film

Marvel heeft vannacht tijdens de Superbowl de nieuwste trailer van Dr. Strange in the Multiverse of Madness op ons losgelaten. Technisch gezien is dit de eerste horror van Sam Raimi sinds 10 jaar. Mijn hype bestaat in elke multiverse!

In deze film gaat Strange (Benedict Cumberbatch) samenwerken met niemand minder dan Wanda/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en nemen ze het op tegen een legertje badguys en niemand minder dan een kwaadaardige Strange uit een andere realiteit. Dit alles om Spider-Man te redden. (Voor details, zie Spiderman No Way Home)

Ik schreef er al eerder over, maar Olsen vertelde in een interview dat dit een hele enge Marvel-film wordt. Naast Olsen en Cumberbatch spelen Xochitl Gomez, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor en Rachel McAdams ook (weer) mee. Zie de trailer hieronder. En waar ik persoonlijk kippenvel van krijg: In minuut 1:18 hoor je niemand minder dan Patrick ´Professor X´ Steward zijn stem. Zou dat een hint zijn dat de X-Men geïntroduceerd worden? Vet! Ik kan in ieder geval niet wachten tot deze film. Dr. Strange in the Multiverse of Madness draait vanaf 6 mei in de Nederlandse bioscopen.

Marvel Studios' Doctor Strange in the Multiverse of Madness | Official Trailer

Ben jij een Marvel-fan, wat vind je ervan dat deze film meer de horror kant op gaat? Nodig of onnodig? Ik hoor het graag van je.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie