Supermassive Games teaset nieuw spel in de Dark Pictures Anthology!

The Devil in Me, de nieuwste aflevering van The Dark Pictures Anthology-reeks- en tevens laatste van het eerste seizoen- is nog maar nèt in de schappen (lees: komt vandaag uit), en Supermassive Games is alweer druk met hun volgende spel. De titel is ondertussen bekend gemaakt samen met een teaser trailer. Directive 8020 is het eerste spel uit het tweede seizoen van The Dark Pictures Anthology.

Directive 8020, het eerste deel uit het tweede seizoen
Directive 8020, het eerste deel uit het tweede seizoen

Geheel volgens traditie met de release van hun nieuwste game, krijgen we dus een sneakpeak te zien wat hierna op ons af komt. Directive 8020 heeft een hele andere setting dan we tot nu toe van Supermassive Games gewend zijn. Maar dat is ook logisch, dit spel luidt het tweede seizoen in.

In onderstaande trailer van dit sci-fi-horrorspel horen we een statusupdate van Commander Stafford diep in de ruimte. Het ruimteschip Cassiopeia heeft flink schade opgelopen onderweg naar Tau Ceti f en is losgeslagen en stuurloos aan het zweven. De bemanning is druk bezig met het repareren van de apparatuur en de verwachting is dat dit allemaal goed gaat lukken. De missie: vind een nieuw thuis voor de mensheid. Helaas zijn ze onderweg ‘iets’ tegengekomen. Hints geven aan dat het menselijke vormen kan aannemen. Je hoort Thomas Carter zeggen dat er iets ‘aan de hand is’ met Simms en dat ze hem probeert te vermoorden.

The Dark Pictures: Directive 8020 - Teaser Trailer

Kijk, Directive 8020 ziet er nu al interessant uit. Ik ben benieuwd wat dit op gaat leveren, maar vooralsnog ga ik vandaag aan de slag met The Devil in Me, waar ik ook erg veel zin in heb. Dus voorlopig ben ik lekker onder de pannen. Heb jij (een deel van) The Dark Pictures Anthology seizoen 1 gespeeld? Zo ja, welke? En ik hoor ook graag van je welk deel jij het beste vond.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie