Trailer The Devil in Me heeft Saw-vibes

Met Man of Medan als vroegkomertje kan je de klok erop gelijk zetten dat Supermassive Games in de herfst weer met een nieuw deel van The Dark Pictures Anthology aan komt zetten. Hun eerste deel verscheen eind september 2019, oktober 2020 had Little Hope en precies een jaar later verscheen House of Ashes. En nu komt op 18 november 2022 het laatste deel in de serie: The Devil in Me.

The Devil in Me
The Devil in Me

De eerste seriemoordenaar

Het laatste deel uit de serie van The Dark Pictures Anthology speelt in een kasteel af. Niet zomaar een kasteel, maar een dodelijk vertrek met dito vallen. Hier woont rijke stinkerd Du’Met die geobsedeerd is door de eerste (gedocumenteerde) seriemoordenaar H.H. Holmes. De dodelijke vallen laten ook duidelijk het werk van deze psycho terugzien. In dit kasteel zit een groepje mensen vast en aan jou de taak om ze niet al te gruwelijk aan hun eind te laten komen. En volgens het filmpje kan je behoorlijk gruwelijk aan je eind komen.

The Devil in Me
Roken is dus toch dodelijk

Saw-vibes in The Devil in Me

Ter ere van Halloween heeft Supermassive Games nu een nieuwe trailer vrijgegeven. Deze focust op de moordenaar die het heeft voorzien op onze protagonisten. En ik krijg er behoorlijke Saw-vibes van. Heerlijk! Je ziet nog niet veel van de slechterik, maar zoals het een goede teaser betaamd, is dat ook de bedoeling. Mij hoor je wederom niet klagen. Alleen is het wel weer jammer dat we nog zeker drie weken moeten wachten.

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me – Halloween Serial Killer Trailer
Trailer The Devil in Me

The Devil in Me staat gepland voor 18 november en komt uit op PC, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S. Heb jij een deel uit de serie gespeeld? Wat vond jij ervan? Ik weet nog dat het multiplayer-gedeelte ontzettend gaaf was; jij zag wat anders als de andere speler, waardoor er interessante discussies ontstonden over wat je nou wel of niet zag en hoe de vork nou echt in de steel zat.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie