Supernatural seizoen 6: Monster Mythologie

Sam en Dean Winchester focussen zich in Supernatural 6 op de oorsprong van de diverse monsters. Aardsengel Castiel is druk bezig met de puinhopen in de hemel. De Amerikaanse zender The CW heeft is begonnen met het teasen van Supernatural season 6.

Monster Mythologie

Na het bijna apocalypsche vijfde seizoen, gaan Sam en Dean Winchester vrolijk verder met het gewone every day life van het opruimen van bovennatuurlijke troep.

Why would you ever try to go bigger than Lucifer? You just turn left and go a whole other direction. The show has never really been about God and the angels and demons, it’s a show about Sam and Dean.

Dit zesde seizoen gaat zich waarschijnlijk vooral focussen op de oorsprong van de diverse monsters. Ons favoriete karakter Aardsengel Castiel zal ook in dit seizoen zijn verschijning maken en blijkt druk bezig met het opruimen van de puinhopen in de hemel.

Eén van de afleveringen zal gaan over Bobby en zijn demon’s deal met Crowley, waar een andere afleveringen gaat over fairies en kleine mensjes.

Naast dat dit seizoen zich meer gaat focussen op de ‘kleine dingen’ in het leven van de Winchesters, zal er ook een verhaal over alle afleveringen lopen, maar niet zo groot als de apocalyps in het vorige seizoen.

supernatural season 6 comiccon

Supernatural seizoen 6 begint 24 september op de Amerikaanse zender The CW. In Nederland wordt Supernatural uitgezonden door Net5 op vrijdagavond, deze week aflevering 12 van seizoen 4: Criss Angel Is a Douchebag

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie