Grote naam toegevoegd aan Suspiria remake

suspiria-2

Er wordt al jaren gesproken over een Amerikaanse remake van de Dario Argento klassieker Suspiria uit 1977. Werd na het succes van Orphan in 2009 hoofdrolspeelster Isabelle Fuhrman genoemd als grote kanshebber voor de rol Suzy Bannion. In het orgineel werd deze rol werd door Jessica Harper vertolkt. Het bleken echter geruchten, want nu heeft men alweer hele andere namen op de lijst staan van mogelijke deelnemers aan deze remake. Zo word nu als hoofdpersoon Dakota Johnson uit 50 Shades of Gray genoemd. Ze heeft in ieder geval het uiterlijk ervoor. Naast Johnson word ook Tilda Swinton uit Only Lovers Left Alive genoemd als onderdeel van dit project.

Zeker is alles helemaal nog niet, mensen spreken al jaren over de Amerikaanse remake. Op IMDb is er nog niets over te vinden. En ondanks alles weet het populaire en misschien wel meest bekende filmtijdschrift op Aarde te noemen dat als volgende naam die zou worden toegevoegd aan de cast van Suspiria is:…….

Chloë Grace Moretz!
suspiria-3Jawel, de dame die wij toch vooral kennen als Mindy Macready (ook wel bekend als Hit Girl) uit de Kick Ass-films en als de hoofdrolspeler uit Carrie zou volgens Variety zijn toegevoegd aan de cast voor het klassieke heksenverhaal.

Vooralsnog houden wij er nog altijd rekening mee dat het zware onzin is dat Variety gelijk heeft, maar de toekomst zal het leren.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie