Syfy bestelt horrorserie van Jamie Foxx

Jamie FoxxSyfy wilt ook zijn graantje meepikken van de horrorhausse bij de Amerikaanse televisiezenders. AMC heeft het megapopulaire The Walking Dead, FX kan rekenen op American Horror Story, A&E heeft met Bates Motel zijn hit beet en zelfs bij streamingdienst Netflix ging met Hemlock Grove vorige week een eigen horrorserie van start. Voor zijn horrorreeks klopte Syfy aan bij acteur Jamie Foxx.

De horrorreeks – voorlopig nog zonder titel -, die in de dagen voor Halloween uitgezonden zal worden op de zender, wordt een horroranthologiereeks in de voetsporen van The Twilight Zone en Tales from the Crypt. Elk van de 5 geplande afleveringen van dit eerste seizoen zullen een half uur duren en draaien rond thema’s als nijd, jaloezie en oppervlakkigheid.

Jamie Foxx zal zowel de scenario’s als de regie voor zijn rekening nemen en zal waarschijnlijk ook in minstens één aflevering een gastoptreden maken. Volgens de acteur is deze reeks een project die hij al lang wou maken en hij hoopt dat hij de kijkers de nodige angst kan aanjagen tijdens Halloween.

Foxx krijgt voor de tv-serie alvast de hulp van Flight of the Conchords-producent Troy Miller, Terminator: Salvation-scenarist Mike Ferris en Ghost Ship-scenarist John Pogue.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x