Trailer Hemlock Grove, horrorserie met Famke Janssen

Hemlock GroveNetflix heeft aangekondigd dat ze Eli Roth’s horrorreeks Hemlock Grove op 19 april zal aanbieden aan haar abonnees. Op die dag kunnen de Netflix-abonnees – ook in de landen buiten de VS waar Netflix actief is, zoals Engeland of de Scandinavische landen – meteen alle 13 afleveringen bekijken. Tegelijkertijd heeft ze ook een eerste, veelbelovende trailer voor de reeks vrijgegeven.

Hemlock Grove begint met de ontdekking van het verscheurde lijk van een jonge vrouw op de terreinen van de voormalige Godfrey-staalfabriek. De politie en de bewoners hebben enkele verdachten op het oog. Sommigen denken aan een ontsnapte man uit de White Tower, een biotechnologisch onderzoekscentrum gerund door de voormalige fabriekseigenaars. Anderen verdenken dan weer de 17-jarige zigeuner Peter, die bij zijn klasgenoten voortdurend opschept dat hij een weerwolf is. Tenslotte is er ook Roman Godfrey, de arrogante en sociopathische Godfrey-erfgenaam, wiens zus Shelley aan een monsterlijke ziekte lijdt en wiens moeder Olivia een ware controlefreak is. Peter en Roman beseffen dat ze de dader zelf moeten vinden om hun onschuld te bewijzen en beginnen samen te werken.

Bij hun zoektocht moeten ze hun eigen waarheid onder ogen zien en de gruwelijke waarheid over een verlaten stadje als Hemlock Grove. Op deze manier groeit de reeks uit tot een serie over wat het betekent om een monster te zijn voor uw omgeving en hoe je als monster probeert een mens te worden en te blijven. Daarbij speelt deze donkere reeks ook in op onze angsten, onze teleurstellingen, onze verwoestende relaties, … terwijl er geruchten de ronde doen dat er een weerwolf in de buurt van Hemlock Grove ronddwaalt.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Hoofdrollen in Hemlock Grove zijn er voor Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgard (Simple Sam), Landon Loboiron (Terra Nova) en Dougray Scott (Mission Impossible II). Volgens Netflix wordt Hemlock Grove een horrorserie zoals er nog nooit een is geweest. Het wordt sexy, meeslepend, emotioneel en bizar en de streamingdienst is er van overtuigd dat zijn abonnees al gauw in de ban van de intense reeks zullen zijn.

Voorlopig is er nog geen nieuws of de serie in de Benelux zal landen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bart Paashuis
10 jaren geleden

Kijk, dat is nog eens een service, meteen alle afleveringen in 1 keer beschikbaar. Geen gedoe met opnemen, opsparen en krampachtig proberen spoilers te vermijden. En al helemaal niet zo’n zieke season-break als bij The Walking Dead (nog maar 3,5 week, pfffffh) is ingevoerd. Zeker een serie die ik komend jaar wil zien. Iemand trouwens een idee wanneer Netflix in onze regionen actief gaat worden?

Martijn Knegt
10 jaren geleden

Ik geniet al zo’n half jaar van netflix en als het goed is zijn ze bezig de dienst hier ook te krijgen. Maar of het aanbod net zo goed wordt als de US versie betwijfel ik. Voor de nieuwste releases hoef je trouwens geen netflix te nemen. Maar voor series en oudere films is het een uitkomst!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x