Oscar-winnaar Taika Waititi werkt aan horror-comedy met Jude Law

Taika Waititi won dit jaar een Oscar voor zijn regiewerk voor Jojo Rabbit, maar de Nieuw Zeelander die ook Thor: Ragnarok regisseerde is natuurlijk ook bekend van de mockumentary What We Do In The Shadows. Nu werkt hij aan een nieuwe horror-comedy: The Author.

The Author originele comic

The Author is een 6-delige comicreeks van Rick Spears (schrijver), James Callahan (tekenaar) en Luigi Anderson (kleur). Het vertelt het verhaal van filmproducent Nathan T. Rex die door allerlei tegenslagen in een neerwaartse spiraal vol met drank en drugs raakt. Ondertussen doet hij er alles aan om zijn volgende productie, de horrorfilm President’s Day, af te ronden. Als hij al lijmsnuivend in een stripclub terechtkomt staat zijn leven flink te veranderen.

Volgens Deadline werkt Taika Waititi samen met Peter Warren aan de verschillende versies van het script van de gonzo horror-comedy-serie voor Showtime. Jude Law zal de rol van T. Rex op zich nemen.

Nu we het toch over Taika Waititi hebben, waarom zijn de spin-offs van What We Do In The Shadows (de tv-series Wellington Paranormal en What We Do In The Shadows) nog niet in Nederland te zien? Ik vraag het aan jullie, Fear Unlimited en Horrify!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Taika Waititi is altijd + 1.
Laatst ook JoJo Rabbit gezien. Briljante film!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x