Tales of Halloween te zien met Halloween Horror Show

tales-of-halloweenDe jaarlijkse filmmarathon van Jan ‘Mr. Horror’ Doense met Halloween is inmiddels een begrip. Het programma van dit jaar wordt langzaam duidelijk. Naast de House of Netherhorror co-productie ‘Cherry Tree’ is erg toepasselijk ‘Tales of Halloween’ toegevoegd. De Halloween Horror Show vindt plaats in de nacht van 31 oktober tot 1 november 07:00u in Pathe Tuschinski Amsterdam. Andere steden en locaties worden nog bekend gemaakt.

Tales of Halloween

Een Amerikaans dorp wordt geterroriseerd door geesten, aliens en andere moordenaars tijdens de nacht van Halloween.
De facebookpagina van de Halloween Horror Show voegt hieraan toe:
In tien korte films van elk tien minuten, die zich allemaal in dezelfde buitenwijk afspelen, laten de jonge honden van het horrorgenre All Hallows’ Eve ieder op hun eigen manier ontsporen. Met bloederige en hilarisch gevolgen. Wat te denken van een boogeyman die zo dol is op snoepjes dat hij ze zelfs uit je maag rukt? Of kinderen die gaan trick or treaten met kapmessen?

TALES OF HALLOWEEN - Official Trailer

Cherry-Tree-Movie-Poster-David-Keating

Cherry Tree

Het leven van Faith (Naomi Battrick) staat een grote verandering te wachten. Haar vader ligt op sterven en haar nieuwe hockeycoach Sissy Young (Anna Walton) blijkt het hoofd van een eeuwenoude heksenkring. Zij kan haar vader helpen middels de kracht van een oude kersenboom. Maar hiervoor moet Faith een hoge prijs betalen. Langzaam wordt duidelijk dat de heksenkring vreselijke plannen heeft en Faith en haar vader moeten nu beiden vrezen voor hun leven.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie