Talk to the hand: eerste trailer nieuwe film A24

Ze doen het weer hoor: A24 komt volgens eigen zeggen met ‘de engste trailer ooit’. Nou moeten ze wel van héle goede huize komen om ons de stuipen op het lijf te jagen, maar volgens mij doen ze zeker een aardige gooi met een trailer van hun nieuwste telg: Talk to Me.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Aankondiging nieuwe A24-film

Alles wat A24 de laatste tijd aanraakt, verandert in goud. Van horrorfilms die het helemaal anders aanpakken zoals X, Midsommar, Hereditary en het meer recentere Bodies, Bodies, Bodies en het binnenkort te verschijnen Beau is Afraid, tot kaskrakers zoals Moonlight en Everything Everywhere All At Once, alles schijnt te lukken. En ik vind het geweldig. In de eerste trailer van Talk to Me zien we een groep jongeren die meedoen aan een trend die online viraal aan het gaan is: geesten oproepen via een afgehakte en goed bewaarde hand. Een van de jongelui is een vrouw die haar moeder wel heel erg mist.. met -uiteraard- alle gevolgen van dien. Kijk de gloednieuwe trailer hieronder en oordeel zelf:

Talk To Me | Official Trailer HD | A24
trailer Talk to Me

Talk to Me ziet er wat mij betreft heel erg vet uit. Ik kan niet wachten om die in de bioscoop te gaan kijken. De cast bestaat uit jonge, veelbelovende acteurs: Sophie Wilde, Miranda Otto (LotR), Sarah Brokensha, Alexandra Jensen en Otis Dhanji. De regie is in handen van Australische broers Michael en Danny Philippou, die bekend zijn van hun Youtube kanaal RackaRacka. Een releasedatum staat voor nu gepland op 22 juni 2023.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie