Trailer voor ‘Beau Is Afraid’ van regisseur Ari Aster 

De eerste trailer is uitgebracht van Beau is Afraid geregisseerd door Ari Aster, ook wel bekend van Hereditary en Midsommar. Kunnen we bij deze film ook hetzelfde genre verwachten? Je leest het hier!

Ruim twee jaar na de aankondiging van Aster’s nieuwe project: Beau is Afraid waar we al eerder over geschreven hebben, heeft studio A24 de eerste trailer naar buiten gebracht. De film werd eerder bekend onder de werktitel Disappointment Blvd. In december werd de poster al onthuld, deze kun je hier bekijken.

In de trailer te zien, maken we kennis met het personage van Beau, één van de meest succesvolle ondernemers ter wereld. Op persoonlijk vlak is de man van nature gespannen en onderhoudt hij een complexe band met zijn dominante moeder. Zijn vader heeft hij nooit gekend. Wanneer zijn moeder komt te overlijden, reist hij naar het ouderlijke huis terug waar hij in aanraking komt met het bovennatuurlijke.

Wat kunnen we verwachten van Beau Is Afraid?

Aster heeft eerder al veel tongen losgemaakt met zijn horrorfilms Hereditary en Midsommar. Het gerucht gaat dat hij het ditmaal over een hele andere boeg gooit. Hoewel er nog niet veel bekend is over het verhaal van de film, beschrijft hij de film als thriller én als een “intiem, decennialang portret van een van de meest succesvolle ondernemers aller tijden.” Het  ziet het er in elk geval uit als de ‘nachtmerriekomedie’ die Aster het ooit noemde.

Beau Is Afraid heeft (hoofd)rollen voor: Joaquin Phoenix (Joker), Nathan Lane (The Birdcage), Amy Ryan (Lost Girls), Stephen Mckinley Henderson (Fences) , Hayley Squires (In the Earth), Denis Ménochet (Inglourious Basterds), Kylie Rogers (The Whispers), Armen Nahapetian (NCIS 2003), Parker Posey (Blade Trinity), and Patti LuPone (American Horror Story).

Bekijk hieronder de officiële trailer van Beau Is Afraid

De film zal 21 april 2023 in de Amerikaanse bioscoop verschijnen. Over een Nederlandse release is helaas nog geen duidelijkheid. Houd ons in de gaten voor meer nieuws!
 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie