Te koop: hét huis om een zombie-invasie te overleven

Overzicht van het landgoedHoe kun je het beste een zombie-apocalypse overleven? Waar haal je je eten vandaan, welke wapens zijn het beste, ga je er alleen voor of zoek je een groep medeoverlevenden? En natuurlijk, niet onbelangrijk, waar verschuil je je? Blijf je in beweging of probeer je een fort te bouwen?

Diep in het Adirondack State Park, ten noorden van New York, is een oplossing gevonden voor de laatste vraag. Hier staat een huis, dat uitermate geschikt is als schuilplek wanneer de hel vol is en de doden tot leven komen.

Het huis heeft een oppervlak van bijna 186 vierkante meter, heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Naast het huis krijg je ook nog eens ca. 50 hectare land. Maar dat is nog niet alles: mocht het misgaan en je moet toch weg zien te komen, pak je gewoon je eigen vliegtuig uit de hangaar en taxi je je eigen landingsbaan op.

Leefruimte in de kelderIndrukwekkend? Misschien, maar wat het huis pas écht uniek maakt, is het feit dat deze boven een oude raketsilo is gebouwd. Er zit een enorme kelder onder, met een tunnel die leidt naar de oude silo. Dat vliegtuig zul je waarschijnlijk niet nodig hebben. Het controlecentrum is omgebouwd tot ondergrondse leefruimte. Hier heb je grote open ruimtes, hoge plafonds, gesimuleerd daglicht en een hele dikke deur die je van de buitenwereld afsluit.

Ben je dus op zoek naar de perfecte schuilplaats om een zombie-invasie te overleven, dan hoef je niet verder te kijken: het huis staat namelijk te koop. Voor een schamele $1,75 miljoen (ca. €1,31 miljoen) is het van jou. Dat in ruil voor jouw leven en de levens van je geliefden, een koopje toch?


Voor meer informatie over het huis en alles wat er bij hoort kun je kijken op de verkoopwebsite.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Te koop: hét huis om een zombie-invasie te overleven”

    • Ik zou zeggen: “veeeeeeeeel te veel glas”, maar toen ik beter naar het laatste plaatje keek… Vet ^^ beats curtains 😛

      Ik voel een leuk doe-het-zelf projectje aankomen als ik ooit nog een huis koop… 😛

      Beantwoorden

Plaats een reactie