Teaser Dick Maas’ Quiz – 22 maart 2012 in de bios

Quiz Dick Maas

Een bekende quizmaster (Barry Atsma) wordt in een restaurant lastig gevallen door een man (Pierre Bokma) die beweert zijn vrouw en dochter te hebben ontvoerd. Er ontstaat een macaber spel waarin de quizmaster opeens de kandidaat blijkt te zijn.

Dik een jaar na het internationale succes van Sint brengen Tom de Mol en Dick Maas wederom een duistere Nederlandse film uit. De psychologische thriller Quiz met Pierre Bokma, Barry Atsma, Hanna Verboom en Kim van Kooten zal op 22 maart 2012 uitkomen.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Teaser Dick Maas’ Quiz – 22 maart 2012 in de bios”

  1. Laatst de trailer hiervan op tv gezien. Het verhaal klinkt best cool ^^

    Maar als ik dan naar het Nederlands aan het luisteren ben, dan klinkt dat zo gemaakt… Of eigenlijk, altijd als ik een Nederlandse film of serie kijk (wat ik niet vaak doe), moet ik altijd denken aan een stukje GTST wat ik vroeger per ongeluk heb gezien… “Ik ben je broer niet! Ik ben je vader!” (of andersom).

    Aan de andere kant, Sint! staat ook nog op de kijklijst, dus wellicht plak ik deze er ook achter aan.

    Beantwoorden

Plaats een reactie