Is deze teaser van Hellraiser Origins echt? Ja!

Er wordt al jaren gewerkt aan een reboot van de Hellraiser-films, volgens het recentste nieuws is Clive Barker er zelf weer bij betrokken. Toch is het nog altijd de vraag of het uberhaubt tot een nieuwe reeks Hellraiser-films komt, sinds oktober is het weer helemaal stil.

Wat heeft de onderstaande Hellraiser Origins teaser met de reboot te maken? We kregen de vraag via twitter binnen. De video is echt voor de reboot, maar hij is niet van de reboot. Hij is gemaakt als pitch voor productiestudio Dimension Films door filmmaker Mike Le Han (Mrs Peppercorn’s Magical Reading Room) en concept artist Paul Gerrard (Wrath of the Titans en World Invasion: Battle Los Angeles). Eind 2012 publiceerden zijn een aantal afbeeldingen, dit werkten ze verder uit en vormde het geheel tot deze teaser.

Het ziet er fantastisch uit. En als de mensen bij Dimension Films hier geen opvolging aan geven, dan vrees ik het ergste voor Hellraiser.

Kijk voor meer op de website van dit Hellraiser Original project.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan De Joode
9 jaren geleden

Ziet er zeker mooi uit maar what’s up met die stem,van Pinhead?

domin8r
domin8r
9 jaren geleden

Ja je blijft Doug Bradley missen natuurlijk.. niemand kan zo goed die ijzige stem en blik. Maar als ik dat even los laat blijft er wel een interessante vette trailer over! Pakt wel meteen de juiste Hellraiser sfeer!
“We have such sights to show you!”.. ben benieuwd! 🙂

Sjors
Sjors
9 jaren geleden

Knappe teaser! Overigens boeit het mij persoonlijk verder weinig of er een reboot komt; een vrij onpopulaire mening in horrorland, denk ik 😛

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x