Teaser van Tom Six’ The Human Centipede 2: Full Sequence

Full Sequence - The Human Centipede 2Het schokkende vervolg van Tom Six op zijn Human Centipede heeft al veel aandacht gekregen, zo werd de uitgave The Human Centipde 2: Full Sequence in Engeland verboden en geknipt in de VS. Maar beeld kregen we tot dusver nog niet te zien, terwijl de film vanaf 7 oktober in een aantal Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn.

Gek genoeg komt de eerste teaser van The Human Centipede 2: Full Sequence helemaal uit Australië, waar Monster Pictures de film komend seizoen ongecensureerd in de bioscopen vertoond.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VRTFsLFzDrE?rel=0&w=620&h=378]

The Human Centipede II: [Full Sequence] is natuurlijk geschreven en geregisseerd door de Nederlandse Tom Six. Tussen de cast zien we weinig bekende namen: Laurence Harvey, Ashlynn Yennie, Dominic Borrelli, Lee Harris, Georgia Goodrick, Lucas Hansen, Emma Lock, Dan Burman, Bill Hutchens, Maddi Black Katherine Templar, Peter Blankenstein, Kandace Caine, Daniel Gennis en Vivien Bridson.

Het verhaal van deel 2: Full Sequence is simpel: Een man raakt geobsedeerd door het kijken van de dvd The Human Centipede: First Sequence en besluit om zijn eigen Human Centipede te maken.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

13 gedachten over “Teaser van Tom Six’ The Human Centipede 2: Full Sequence”

 1. Het zou wat zijn als hij voor deel drie de overstap neemt van fictie naar werkelijkheid. Een documentaire. Hoeft niet veel te kosten en kan via torrent-sites los gelaten worden op de wereld :O

  Beantwoorden
 2. Opgefokte marketing nonsense is ’t, maar ik gun Mr Six van harte z’n succes. Hij valt in ieder geval op. Jammer is dat je nergens z’n oudere films kan kopen (VOD).

  Beantwoorden
 3. Human Centipede is de beste Nederlandse film die ik in jaren heb gezien. Eindelijk een Nederlandse regisseur die eens lef heeft gehad om een echte horrorfilm te maken! En dan word zo’n film bijna totaal genegeerd in de media en de bioscopen

  Beantwoorden
 4. Echt het eerste deel was zo saai.. Het enige waar ik echt niet tegen kon was het stuk dat hij hun knieschijven weg ging halen en zelfs dat viel mee;)

  Deel 2 lijkt me echter ziek! Ga hem denk ik niet alleen kijken.:0

  Beantwoorden
 5. Waar kan ik deze DVD nu kopen?
  weet iemand een link waar ik deze kan kopen,
  (GEEN DOWNLOAD LINK,, DEZE HEB IK AL GEDOWNLOAD WIL GRAAG DE ORIGINELE DVD KOPEN:)

  Beantwoorden

Plaats een reactie