Teaser Intruders: als de monsters onder het bed echt blijken

Clive OwenSpoken, geesten en demonen hebben sinds films als Paranormal Activity een nieuwe populariteit gewonnen, met enige regelmaat duiken ze tegenwoordig op in film. En ook 28 Weeks Later-regisseur Juan Carlos Fresnadillo waagt zich er dit jaar aan met de psychologische horrorfilm Intruders.

Ella Purnell speelt een 11-jarig meisje dat, net als ieder kind, last heeft van monsters onder het bed, maar in dit geval lijkt het er op dat deze monsters niet alleen in de fantasy van het meisje bestaan en zullen ook haar ouders opjagen. Aan de andere kant van de wereld wordt ook een jongetje geteisterd door monsters. Het ene gezin vraagt hulp van een psychiater, de ander van een geestelijke. Hebben deze twee gevallen iets met elkaar te maken?

Carice van Houten en Clive Owen spelen de ouders van een van de gezinnen. Volgens Universal zal Intruders op 6 oktober in Nederland gaan draaien.

[vimeo 23155179 w=620 h=264]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Teaser Intruders: als de monsters onder het bed echt blijken”

  1. Ben benieuwd, die plot belooft wat… Ook benieuwd naar hoe die ‘intruders’ eruitzien eerlijk gezegd. En ligt het aan mij, of zie ik een toenemend aantal posts over films met een Spaanse regisseur?:)

    Beantwoorden
  2. Een echte teaser idd. Normaal gesproken ben ik niet zo van de spokenfilms, maar het verhaal in combinatie met de teaser maakt me wel nieuwsgierig. Daarnaast zijn de genoemde regisseur en acteurs ook prima 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie