In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Teaser van Killer Gnome, lowbudget tuinkabouterhorror

KILLER GNOME Trailer


Terwijl we wachten op nieuws rondom de verfilming van Chuck Sambuchino’s How to Survive a Garden Gnome Attack door Sony, komen we achter een andere tuinkabouterhorrorfilm. Het budget van Killer Gnome valt ongetwijfeld in het niet bij de boekverfilming, Aan de teaser te zien hebben de filmmakers er in ieder geval lol aan en kan het resultaat best vermakelijk worden.

Tuinkabouters zijn de beschermheren van je tuin, tenminste zo gaan de verhalen. Ook Brad en Penny plaatsen een kabouter in hun prachtige tuin, maar deze neemt de beschermingsdrang wel heel serieus en verandert ‘s nachts in een ware nachtmerrie.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//