Kijk nu de teaser voor ‘Men’ van Alex Garland:

De nieuwe film van regisseur Alex Garland bevind zich nog in de post-productie maar er is al wel een teaser trailer te bekijken van deze beklemmende horrorfilm.

Men gaat over een jonge vrouw (Jesse Buckley), die zich na de dood van haar ex-man terug trekt op het Britse platteland. In eerste instantie heeft ze het gevoel dat ze achtervolgd wordt, maar al snel begint de dreiging op een nachtmerrie te lijken. Ze wordt belaagd door demonen uit haar verleden. Op basis van deze teaser kunnen we nog niet echt beoordelen of het een volbloed horror wordt of een dramafilm met horrorelementen maar het beloofd veel goeds. Hoofdrollen zijn er voor Jesse Buckley en Rory Kinnear. Distributeur A24 zal de film gaan uitbrengen.

Men | Official Teaser Trailer HD | A24

Regisseur Alex Garland maakte eerder de stilistische sciencefictionfilm Ex Machina en de spannende film Annihilation. Deze films hadden ook een maatschappelijke boodschap. We zijn benieuwd! Men is vanaf 2 juni in Nederland in de bioscoop te zien.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sander
1 jaar geleden

Vet! Ik hou van a24 producties. Zin in!

Rob
Rob
1 jaar geleden

Ik hou niet van de meeste A24 producties maar de Alex Garland producties vind ik dan over het algemeen wel heel goed. Dus ik ben benieuwd!

Rob
Rob
1 jaar geleden

Er is inmiddels ook een trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=dRwIajDM-Kc

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x