Kijk nu de teaser voor ‘Men’ van Alex Garland:

De nieuwe film van regisseur Alex Garland bevind zich nog in de post-productie maar er is al wel een teaser trailer te bekijken van deze beklemmende horrorfilm.

Men gaat over een jonge vrouw (Jesse Buckley), die zich na de dood van haar ex-man terug trekt op het Britse platteland. In eerste instantie heeft ze het gevoel dat ze achtervolgd wordt, maar al snel begint de dreiging op een nachtmerrie te lijken. Ze wordt belaagd door demonen uit haar verleden. Op basis van deze teaser kunnen we nog niet echt beoordelen of het een volbloed horror wordt of een dramafilm met horrorelementen maar het beloofd veel goeds. Hoofdrollen zijn er voor Jesse Buckley en Rory Kinnear. Distributeur A24 zal de film gaan uitbrengen.

Men | Official Teaser Trailer HD | A24

Regisseur Alex Garland maakte eerder de stilistische sciencefictionfilm Ex Machina en de spannende film Annihilation. Deze films hadden ook een maatschappelijke boodschap. We zijn benieuwd! Men is vanaf 2 juni in Nederland in de bioscoop te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Kijk nu de teaser voor ‘Men’ van Alex Garland:”

  1. Ik hou niet van de meeste A24 producties maar de Alex Garland producties vind ik dan over het algemeen wel heel goed. Dus ik ben benieuwd!

    Beantwoorden

Plaats een reactie