Teaser trailer onthult premièredatum voor ‘Chucky’ seizoen 2!

chucky-serie-fox-seizoen-2

Onze favoriete, moordende pop komt terug! USA Networks en SYFY hebben met de teaser trailer van Chucky seizoen twee een premièredatum aangekondigd. Wanneer de hit-serie in première gaat, lees je in dit artikel.

De serie is een iconische voorzetting van de ‘Childs Play‘-franchise waarbij Chucky nu de inwoners van Hackensack terroriseert. Zowel oude als nieuwe helden proberen de moordlustige pop te stoppen.

Seizoen 1

In het eerste seizoen zagen we hoe Chucky de familie Wheeler binnenvalt nadat Jake Wheeler, een gepeste tiener, hem vond op een rommelmarkt. Hij creëerde een masterplan om een leger aan kwaadaardige Good Guy-poppen los te laten in kinderziekenhuizen en probeerde menig tiener voor zijn karretje te spannen wat leidde tot vele moorden, nieuwe en oude aartsvijanden en vooral: Nieuwe prooien.

Terugkeer

Brad Dourif en Jennifer Tilly zijn beiden terug voor ‘Chucky‘ seizoen 2. Ook zien wij terug: Zackary Arthur als Jake Wheeler, Björgvin Arnarson als Devon Evans, Alyvia Alyn Lind als Lexy Cross, Fiona Dourif als Nica Pierce, Alex Vincent als Andy Barclay, Christine Elise als Kyle en Barbara Alyn Woods als burgemeester Michelle Cross.

In dit seizoen zullen we ook een bekend, terugkerend personage terugzien. Dit is namelijk het kind van de moordende poppen: Glen/Glenda! Deze rol zal gespeeld worden door Lachlan Watson.

Cast en andere rollen

Meg Tilly (Psycho 2, Body Snatchers), Gina Gershon (Bound, Killer Joe), Joe Pantoliano (Memento), Tony Nappo (Saw II) en Sutton Stracke (‘Real Housewives’) spelen ook een hoofdrol binnen de serie.

Devon Sawa zal in het tweede seizoen een nieuw personage spelen. Lara Jean Chorostecki (NBC’s ‘Hannibal’) is recentelijk ook aangekondigd maar in een nog niet nader genoemde rol.

Producenten

Chucky‘ wordt geproduceerd door UCP, een divisie van Universal Studio Group, en uitvoerend geproduceerd door maker Don Mancini, David Kirschner, Nick Antosca, Alex Hedlund en Harley Peyton.

Premièredatum

Seizoen 2 gaat in première op 5 oktober om 21.00 uur in zowel de VS als SYFY. Of dit ook de datum is voor de Nederlandse première, is nog niet bekend. Hiervan houden we je op de hoogte.

Gezien de première zich bevindt in oktober, de maand van Halloween, ben ik erg benieuwd of hij zijn Hello Kitty kostuum van vorig jaar kan overtreffen!

Bekijk hieronder de teaser trailer van de première aankondiging:

Wil je liever nog wat meer lezen over seizoen 1? Klik dan hier!

Chucky Season 2 Premiere Date Announcement Tease

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Teaser trailer onthult premièredatum voor ‘Chucky’ seizoen 2!”

  1. Ik vond het eerste seizoen zeer vermakelijk en dat had ik eerlijk gezegd niet helemaal verwacht, dus ik kijk heel erg uit naar het nieuwe seizoen! En ook ik ben heel benieuwd met wat voor een kostuum Chucky nu weer opduikt! 😂 zoals altijd goed geschreven!

    Beantwoorden
    • Het eerste seizoen heeft mij ook volledig verrast! Het meest geniale vond ik toen Chucky ‘gechoked’ werd. Die ogen! Thanks voor het compliment. In welk kostuum hoop jij Chucky terug te zien dit Halloween-seizoen?

      Beantwoorden

Plaats een reactie