Ghostface is terug: Teaser en poster SCRE4M!

Afgelopen weekend zijn de Spike TV’s Scream Awards 2010 uitgereikt en dat is natuurlijk het ideale moment om de eerste teaser van Scre4m te tonen, het vierde deel uit van deze satirische serie slashers.

Het eerste deel van Scream kwam in 1996 uit, in 1997 en 2000 kwam twee vervolgen. Regisseur Wes Craven is afgelopen april begonnen met de opnames en hoewel de opnames er op zitten, is Wes Craven nog niet klaar, hij zal ook deel 5 en 6 regisseren.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Scream 4 PosterHet scenario van Scream 4 is geschreven door Kevin Williamson en speelt zich 10 jaar ná de gebeurtenissen van de eerste trilogie af in Woodsboro. Ghostface zal het dorpje dat inmiddels weer het leven heeft opgepakt wederom verstoren. Sidney Prescott zal waarschijnlijk weer het hoofddoel zijn van Ghostface.

De stem van Ghostface zal ook in dit deel door Roger L. Jackson worden ingesproken. Ook Neve Campbell, Courtney Cox en David Arquette doen weer mee. Vlak voor de opnames zijn Lake Bell en Lauren Graham vervangen door respectievelijk Marley Shelton en Mary McDonnell, beiden hadden een overvolle agenda.

Scream 4 zal in april 2011 over de hele wereld gaan draaien.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Piranha 3D, Scre4m, 5nal Destination… Sesamstraat’s Count Dracula (Graaf Tel) is vast heel erg blij met deze ontwikkeling!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x