Teaser Nederlandse zombie comedy Shouf Shouf Zombibi

Achmed Akkabi, Mimoun Ouled Radi en Yes-R zullen begin 2012 te zien zijn in de Nederlandse zombedy Shouf Shouf Zombibi, een film van Martijn Smits en Erwin van den Eshof naar het script van Tijs van Marle.

De cast van deze Nederlandse zombie comedy is nog niet compleet, men zoekt namelijk nog zombies! Via de website kun je je hiervoor aanmelden. De opnames voor Shouf Shouf Zombibi starten deze zomer.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RrO9qttX_GM&w=620&h=383]

Gisteravond verklaarden Yes-R en Mimoun Ouled Rad tegenover ShowNieuws dat ze niet kunnen wachten om de angstaanjagende zombies te lijf te gaan. “Het bizarre verhaal speelt zich af in Amsterdam-West, waar een virus mensen verandert in bloeddorstige zombies. Hoewel er veel bloed vloeit en ledematen worden afgehakt, valt er ook veel te lachen in deze bizarre horrorcomedy.”

De film wordt geproduceerd door Paul Ruven en René Huybrechtse (de makers van Shouf Shouf Habibi en Gansterboys). A-Film zal de distributie van de ‘dik 16+ film’ Shouf Shouf Zombibi verzorgen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

13 gedachten over “Teaser Nederlandse zombie comedy Shouf Shouf Zombibi”

 1. Het spijt me, maar dit is vreselijk… ongrappig. Ik geloof het eigenlijk nog steeds niet helemaal. Een zombiekomedie met een Nederlandse inslag lijkt me prima, maar met zo’n ongeïnspireerde titel komt het over als een slappe parodie. Misschien wordt het gehele multiculturele luchtje van dergelijke komedies op de hak genomen, maar dit laat me geheel koud.

  Beantwoorden
 2. Commerciele horror, de tijd is er rijp voor.
  Dat wil inderdaad nog niet zeggen dat het altijd goed is, maar het aanspreken van het SBS publiek is toch wel belangrijk.

  Overigens is de teaser natuurlijk niets meer dan een aankondiging en een oproepje voor figuranten. Ik vind het wel leuk gedaan en ben benieuwd wat ze er van gaan maken.

  Beantwoorden
 3. Het blijft natuurlijk afwachten wat het wordt, maar ik vind het hoe dan ook super dat er een Nederlandse ZomCom in de bioscopen komt.

  Beantwoorden
 4. Zombies en komedie gaan juist uitstekend samen! De films die VeryBloodyMary noemt zijn echt geweldig en er zijn nog wel meer goede zomcom’s (ook een heleboel die hilarisch zijn omdat ze zo slecht zijn). Undead is naast Shaun of the Dead en Braindead één van mijn favorieten. Zombies zijn ook gewoon heerlijke monsters om voor lul te zetten of om iets grappigs te laten doen/mee te doen. Ze hebben niet het serieuze wat andere monsters vaak wel hebben (wat niet betekent dat die monsters niet in een komische rol kunnen worden gezet).

  Shouf Shouf Zombibi (vreselijk titel) lijkt me op basis van wat ik gezien en gelezen heb wel grappig. ’t Zal ongetwijfeld geen meesterwerk zijn, maar een Nederlandse zombedy lijkt me wel interessant en ik denk dat het best wel een aardige amusementswaarde zal hebben. Als zombiefan ga ik ‘m iig zeker kijken.

  Beantwoorden
 5. Ik ben figurant bij zombibi en moet zeggen erg leuke film , nog even geduld hij komt 16 feb pas in de bios maar is zeker de moeite waard en als zombi fan was het bijzonder leuk om een keer in die huid te zitten en dan ook nog in de bios te komen. leuke aanrader voor wie niet kan wachten bekijk de foto,s op facebook :

  Beantwoorden

Plaats een reactie