Teaser Nederlandse zombie comedy Shouf Shouf Zombibi

Achmed Akkabi, Mimoun Ouled Radi en Yes-R zullen begin 2012 te zien zijn in de Nederlandse zombedy Shouf Shouf Zombibi, een film van Martijn Smits en Erwin van den Eshof naar het script van Tijs van Marle.

De cast van deze Nederlandse zombie comedy is nog niet compleet, men zoekt namelijk nog zombies! Via de website kun je je hiervoor aanmelden. De opnames voor Shouf Shouf Zombibi starten deze zomer.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RrO9qttX_GM&w=620&h=383]

Gisteravond verklaarden Yes-R en Mimoun Ouled Rad tegenover ShowNieuws dat ze niet kunnen wachten om de angstaanjagende zombies te lijf te gaan. “Het bizarre verhaal speelt zich af in Amsterdam-West, waar een virus mensen verandert in bloeddorstige zombies. Hoewel er veel bloed vloeit en ledematen worden afgehakt, valt er ook veel te lachen in deze bizarre horrorcomedy.”

De film wordt geproduceerd door Paul Ruven en René Huybrechtse (de makers van Shouf Shouf Habibi en Gansterboys). A-Film zal de distributie van de ‘dik 16+ film’ Shouf Shouf Zombibi verzorgen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
13 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Het spijt me, maar dit is vreselijk… ongrappig. Ik geloof het eigenlijk nog steeds niet helemaal. Een zombiekomedie met een Nederlandse inslag lijkt me prima, maar met zo’n ongeïnspireerde titel komt het over als een slappe parodie. Misschien wordt het gehele multiculturele luchtje van dergelijke komedies op de hak genomen, maar dit laat me geheel koud.

S.
S.
12 jaren geleden

Terrible… shouf shouf habibi is al niet leuk..en zombies gaan dit niet ineens veranderen.. ..

Menno
Menno
12 jaren geleden

Au. Dit doet pijn (hoewel de zombies er wel goed uitzien).

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Het blijft natuurlijk afwachten wat het wordt, maar ik vind het hoe dan ook super dat er een Nederlandse ZomCom in de bioscopen komt.

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Ik denk niet dat het Nederlandse publiek hier op zit te wachten.

Menno
Menno
12 jaren geleden

Los van Nederlands en de slappe humor van de makers van Shouf Shouf, gaan zombie en komedie niet samen. Zombiehorror is bittere ernst!

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

En Shaun of the Dead dan?

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

En Braindead?

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Zombies en komedie gaan juist uitstekend samen! De films die VeryBloodyMary noemt zijn echt geweldig en er zijn nog wel meer goede zomcom’s (ook een heleboel die hilarisch zijn omdat ze zo slecht zijn). Undead is naast Shaun of the Dead en Braindead één van mijn favorieten. Zombies zijn ook gewoon heerlijke monsters om voor lul te zetten of om iets grappigs te laten doen/mee te doen. Ze hebben niet het serieuze wat andere monsters vaak wel hebben (wat niet betekent dat die monsters niet in een komische rol kunnen worden gezet).

Shouf Shouf Zombibi (vreselijk titel) lijkt me op basis van wat ik gezien en gelezen heb wel grappig. ’t Zal ongetwijfeld geen meesterwerk zijn, maar een Nederlandse zombedy lijkt me wel interessant en ik denk dat het best wel een aardige amusementswaarde zal hebben. Als zombiefan ga ik ‘m iig zeker kijken.

Figuzombi
Figuzombi
12 jaren geleden

Ik ben figurant bij zombibi en moet zeggen erg leuke film , nog even geduld hij komt 16 feb pas in de bios maar is zeker de moeite waard en als zombi fan was het bijzonder leuk om een keer in die huid te zitten en dan ook nog in de bios te komen. leuke aanrader voor wie niet kan wachten bekijk de foto,s op facebook :

ahmet
ahmet
11 jaren geleden

wanneer komt de grappige film zombibi op deze site?
kan a.u.b iemand me dat zeggen?

Emiel Labree
11 jaren geleden

Waarom niet gewoon naar de bios, Ahmet? Nu te zien in 61 bioscopen. Kijk op http://www.belbios.nl voor de vertoningen in jouw omgeving.

13
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x