Nieuwe teaser van Silence of the Lambs-serie Clarice onthuld

De nieuwe serie Clarice, over de heldin uit de Silence of the Lambs films, is 11 februari gestart op CBS. Kun je niet wachten tot deze serie van het Amerikaanse netwerk naar Nederland komt? Kijk dan de laatst vrijgegeven teaser hier!

Hannibal Lecter zul je niet vinden in Clarice: de serie is gefocust op Clarice Sterling, de heldhaftige jonge FBI-agente met een mysterieus jeugdtrauma. Clarice speelt zich af in 1993, ongeveer 6 maanden na de gebeurtenissen van The Silence of the Lambs. Ze gaat op zoek naar seriemoordenaars en zedenmisdadigers, terwijl ze haar weg zoekt door de harde politieke wereld van Washington. Door haar moed en complexe verleden trekt ze duistere figuren aan..

Er is onlangs een nieuwe teaser trailer uitgekomen van op het Twitter kanaal van Clarice. Zullen we eindelijk meer te weten komen over het zwijgen van de lammeren, en het trauma van Clarice Sterling? Kijk de teaser hieronder:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Het stokje van de het personage Clarice Sterling is doorgegeven aan Rebecca Breeds (Pretty Little Liars). Wanneer Clarice in Nederland uitgezonden zal worden, is vooralsnog niet bekend. We houden je op de hoogte! De eerste trailer en meer over de serie vind je hier.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie