Kijk trailer van nieuwe serie ‘Clarice’ met Buffalo Bill

Een jaar geleden werd al aangekondigd dat er een serie gemaakt zou worden over het bekende personage Clarice Sterling uit The Silence of the Lambs. De serie Clarice zal worden uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS, waar ook o.a. NCIS op te zien is. Kijk hieronder de eerste trailer van de nieuwe serie.

De trailer laat niet veel verhaallijn zien, maar vooral een sfeerimpressie. En een van de slechteriken van The Silence of the Lambs, Buffalo Bill, is eveneens kort te zien. Overigens is ook al bekend gemaakt dat Hannibal Lector zelf niet in Clarice te zien zal zijn.

Clarice speelt zich af in 1993, ongeveer één jaar na de gebeurtenissen van The Silence of the Lambs. Ze gaat op zoek naar seriemoordenaars, terwijl ze zich in de harde politieke wereld van Washington bevindt. De serie zal vooral een duik nemen in de persoonlijkheid van Clarice en haar karakter wordt verder uitgewerkt (beetje vergelijkbaar met Ratched, waarin ook een bekend personage uit een iconische film verder wordt uitgediept).

Het hoofdpersonage wordt gespeeld door Rebecca Breeds en daarnaast zijn onder andere Michael Cudlitz, Lucca de Oliveira en Marnee Carpenter te zien in de serie. In Amerika verschijnt de serie vanaf begin februari op televisie. Wanneer en waar de serie precies in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Wat vind jij van de teaser trailer van Clarice? Wordt je er enthousiast van?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Kijk trailer van nieuwe serie ‘Clarice’ met Buffalo Bill”

  1. Wat werkt als een film hoeft niet altijd in een goede serie te resulteren.
    Ik heb hier ook het idee dat ze een standaard seriemoordenaar serie (zijn er al zooo veel van) gaan maken maar dan cashen op de bekende naam uit Silence of the Lambs. Kennelijk even vergetend dat die rol onvergetelijk werd gemaakt door de fantastische acteerprestatie van Jodie Foster, die zij nu niet hebben voor deze serie. In plaats daarvan Rebecca Breeds, aan haar cv te zien een soort van soapie.
    Nee, ik wordt hier ook niet enthousiast van. Wil het best een kans geven, maar bij voorbaat met zeer lage verwachtingen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie