Teaser van spin-off ‘American Horror Stories’ belooft iedere aflevering een andere gruwel

Je leest het goed, niet American Horror Story maar American Horror Stories. Deze bijna volledig gelijknamige anthologie serie wordt een spin off van de originele serie en komt wederom van het creatieve brein van Ryan Murphy.

Waar we komend jaar ook mogen gaan genieten van niet één maar twee nieuwe verhalen van American Horror Story met de nieuw aangekondigde Double Feature krijgen we met deze nieuwe serie dus ook nog een extraatje waarin Murphy belooft iedere aflevering een nieuwe nachtmerrie voor te schotelen.

https://twitter.com/MrRPMurphy/status/1407745266296438784

Minstens één van de afleveringen uit de 16 delige spin off zou geregisseerd zijn door Sarah Paulson. Zij speelde in bijna ieder seizoen van de serie een grote rol en regisseerde tevens al eerder de aflevering ‘Return to Murder House’ uit seizoen 8, een hoogtepuntje uit een overigens zwaar teleurstellend seizoen in mijn mening.

Sarah Paulson

American Horror Stories komt dit najaar exclusief naar Hulu en Disney+ Star. Double Feature, het tiende seizoen van de hoofdserie, gaat deze zomer in première.

Wat vind jij van dit nieuws? Tof? Of ondertussen wel klaar met al die American Horror Stories? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie