Teaser: Gun interactive komt met Texas Chain Saw Massacre game

leatherface

Gun Interactive, die je misschien wel kent van het multiplayer horrorsurvival spel Friday The 13th The Game, heeft gisteren een trailer vrijgegeven van hun nieuwste game The Texas Chain Saw Massacre. Hun Friday The 13th game was behoorlijk populair, maar kreeg helaas een dagvaarding vanwege rechten en is sindsdien zo goed als dood en er komen geen updates meer. Laten we hopen dat hun laatste game niet hetzelfde lot beschoren is.

DEALS!
Eerste 7 films van Nightmare on Elmstreet voor slechts €14,99
7 films uit de Conjuring Universe voor slechts €26,99

De trailer van het spel met dezelfde naam als het origineel uit 1974 zal hoogstwaarschijnlijk hetzelfde zijn als opzet als hun vorige game, een asymmetrische multiplayer. Vier slachtoffers die uit handen moeten zien te blijven uit de klauwen van een sadistische moordenaar. Er is nog niet veel over bekend, dus het blijft raden vooralsnog. Het spel zal vast gepland staan voor pc en current gen consoles.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Je ziet geen gameplay, maar de teaser zet wat mij betreft wel een goede toon en mijn aandacht is getrokken. Ga naar hun officiële website voor meer details. of hou onze site in de gaten, zodra ik meer weet zal ik het jullie vertellen.

<Sale Solden 2023Sale Solden 2023

The Texas Chain Saw Massacre - Official Trailer (4K)

Lees ook: Hier is de trailer voor Texas Chainsaw Massacre, 18 februari op Netflix

Plaats een reactie