Hier is de trailer voor Texas Chainsaw Massacre, 18 februari op Netflix

Texas Chainsaw Massacre
Look who’s back

“Na bijna 50 jaar een verborgen bestaan te hebben geleid, keert Leatherface terug en krijgt een akkefietje met een stel idealistische jonge ondernemers.” Half februari verschijnt de nieuwe Texas Chainsaw Massacre op Netflix, de streamingdienst heeft de wereldwijde rechten bemachtigd van dit vervolg op de originele film uit 1974.

Lees ook: Recensie: Texas Chainsaw Massacre: Een bloederig festijn!

Texas Chainsaw Massacre is de zoveelste film die een vervolg probeert te zijn op een klassieker en eerdere vervolgen negeert. De originele film kreeg drie direct vervolgen tussen 1986 en 1995. In 2013 werd er ook al een nieuw tweede deel gemaakt, toen in 3D Het is ook de zoveelste film die de titel van zijn voorganger aanhoudt. Een vreemde gewoonte als je het mij vraagt.

Melody (Sarah Yarkin), haar tienerzus Lila (Elsie Fisher), Dante (Jacob Latimore) en Ruth (Nell Hudson)

Het goede nieuws is dat de film geproduceerd is door Legendary Pictures en we nu een trailer hebben die er lekker uit ziet.

Melody (Sarah Yarkin), haar tienerzus Lila (Elsie Fisher) en hun vrienden Dante (Jacob Latimore) en Ruth (Nell Hudson) gaan naar het afgelegen stadje Harlow, Texas om een nieuwe onderneming te starten en hun idealen na te leven. Maar hun droom verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze per ongeluk de thuisgrond van Leatherface verstoren, de gestoorde seriemoordenaar wiens met bloed doordrenkte erfenis de bewoners van het gebied blijft achtervolgen – inclusief Sally Hardesty (Olwen Fouéré), de enige overlevende van zijn beruchte bloedbad in 1973 die vastbesloten is om wraak te nemen.

Trailer 'Texas Chainsaw Massacre' 2022 - Netflix

The Texas Chainsaw Massacre staat niet bekend om zijn goede vervolgen, dus ik ben bereid om deze nieuwe film een kans te geven. Jij ook?

Texas Chainsaw Massacre staat vanaf 18 februari 2022 op Netflix, hopelijk het origineel uit 1974 dan ook.

Interessant artikel?

2 gedachten over “Hier is de trailer voor Texas Chainsaw Massacre, 18 februari op Netflix”

 1. Ik vind de eerdere vervolgen uit de jaren 80 en begin jaren 90 toch echt wel vermakelijk.
  Zeker Texas chainsaw massacre 2 met Hopper en Moseley. En Siedow met zijn chili is hilarisch. 🙂

  Ik ga de nieuwe wel bekijken, ben toch wel benieuwd. Ook al is dat grauwe sfeertje uit het origineel niet
  te evenaren.

  Beantwoorden
 2. Helemaal eens met Tamara, ik vond die vervolgen ook best ok en zeker deel twee.

  En ook eens met jou Frank, het is inderdaad een wat rare trend die is ontstaan met directe vervolgen op eerste films en dan met dezelfde titel. Halloween bijvoorbeeld.
  Maar als deze nieuwe in de bios komt, dan ben ik met mijn moviepass zeker van de partij. Soms vallen dit soort remakes toch mee (Halloween bijvoorbeeld). En zo niet, dan heb ik er in elk geval geen geld aan uitgegeven 😉

  Beantwoorden

Plaats een reactie